Neville: Arnold är för att Gerrard, Beckham samt De som Bruyne inom ett

0

Liverpool-backen Trent Alexander-Arnold fick bara lite otrolig belöna, säkert jag skulle inte vi säger att överraskande.

Gary Neville noterade är benägna att pojken för att inte hade betraktat det finns en sådan lirare tillförene.

Alexander-Arnold är ett helt fenomen när som helst man försöker på hans passning samt hans leverera mot bollarna. Jag inneha aldrig betraktat det finns en sådan lirare förut. Pojken är för att Beckham, De som Bruyne samt Gerard, samt de befinner sig alla de offensiva lirare. Ett game i form av tio backar. “Jag överväga att det finns ett av de bästa sätten jag anger möjlighet beskriva sätt.”

Den legendariske fotbollsspelaren hemmahörande i Manchester United berömde henne dessutom Andy Robertson med hjälp av vilket pojken identifierade är benägna att de som kollektivt i form av Arnold gör de allra bästa backtandemen inom Premier Leagues historiskt förflutet.

“Talande i fråga om dem inom samma identiska anda för att med all sannolikhet de som finaste backarna jag du har någonsin betraktat, Roberto Carlos samt Kaffe. “De som hade varit speciella, å andra sidan de som denna sort två… Jag överväga aldrig är benägna att jag inneha betraktat ett sådant backuppar inom Premier League”, uttalas den tillförene försvararen.

Arnold är bara för att 23 12 månader samt är på god ett sätt är benägna att utvecklas till det finns en Anfield-legend.

Leave a Reply