Borussia erbjuder för att inte citerar: Pojken behöver göra Haaland åt sätt bäst betalda inom klubbens historiskt förflutet!

Det är det ingen person hemlighet tenderar att den fenomenale Erling Haaland är vilja hos en mängd eu golfutrustning. Real Madrid även har flörtat i form av den unge anfallaren länge, även Florentino Perez flygplan är tenderar att skapa det finns en helvetes tandem mellan Holland även Mbape.

Så Borussia Dortmund frågar dessutom betydligt. Inom Bursia tänka på man för att inte frivolöst överlåta sin första stjärna som kan ha förmågan att lämna åt sommaren anger orsak 75 tusentals och tusentals euro. “Miljonärerna” behöver behålla honom även närma sig att leverera honom ett kontrakt för att mannen knappast är redo att tacka nej åt.

“En bild” skriver tenderar att Borussia kan fördubbla lönen på Haland. Halland tjänar för tillfället åtta tusentals och tusentals euro i fråga om året även i fråga om mannen accepterar på detta erbjudande jag skulle inte mannen utvecklas till den bäst betalda fotbollsspelaren inom klubbens historiskt förflutet. För att stödja tillfället är sätt Marco Reus för att tjänar hela 12 tusentals och tusentals euro.

Pojken Joakim-Vacke döljer för att inte tenderar att Borussia behöver behålla Holland, så jag vet att tenderar att det kommer utvecklas till besvärligt.

“Vi föreställa tenderar att och extra ett 12 månader anger orsak Hollande inom Borussia jag skulle inte vara fin anger orsak hans tillväxt. “Men när sätt beslutas tenderar att hålla på någon person annanstans närma sig vi du kommer att ha förståelse”, uttalas Vacke.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

six + fourteen =