Alan Wake 2, det finns en videodagbok berättar bakgrunden ytterligare tillkännagivandet

Alan Wake 2 är till slut formellt: den efterlängtade uppföljaren ytterligare Remedy Entertainment-spelet närma sig 2023 ytterligare PC, PS5 även Xbox Series X | S, även utvecklingsteamet önskade att illustrera bakgrund resten avupptäck via det finns en nyfiken video- dagbok.

En sann skräck, såväl som Remedys mest grafiskt avancerade spel, Alan Wake 2 närma sig tenderar att överge actionmekaniken inom som första kapitlet så att prova allmänt ytterligare överlevnadsskräck, vilket närma sig tenderar att öppna citerar en komplett rad nya möjligheter med hjälp av upplevelsen.

Sam Lake även spelledaren med hjälp av sporten, Kyle Rowley, klargöra inom videon ta reda på hur man de som tvingades fördröjning citerar händelsen resten av Alan Wake 2 resten av antal anledningar, även när arbetet i sanningen debuterade övergående efter tenderar att det unika släpptes 2010.

Kort konstaterat, en betydande mängd vatten även har överlämnat genom broarna, dock i samma ögonblick även har förfrågningarna med ursprung i fansen blivit fler även fler även brådskande på varenda event, även som har varit på grund av detta faktum en påtaglig befrielse tenderar att formellt vara kapabel att tillkännage sporten .

Såväl som bekräftades som med hjälp av ett antal timmar eftersom den Alan Wake 2 kommer att vara i tredje person, ytterligare distinktion med ursprung i ytterligare instans, även både skådespelaren även karaktärens röstskådespelare även har behållits.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − 10 =