Men även den 7:e Real Madrid-spelaren positiv anger orsak coronaviruset

Viruset spred sig genom en kort stund inom Real Madrids omklädningsrum. Efter tenderar att sex lirare smittades förra veckan även har ett 7:e instanser är faktiskt dykt citerar.

Än så länge är de som isolerade Modric, Bale, Asensio, Rodrigo, Marcelo samt Lunin, samt gick via dem Isko, så tränaren Carlo Ancelotti är i djupa problem.

Ifrån listan genom lirare är sätt bara för att Modric som kan vara oersättlig inom startuppställningen, medans de återstående är reservister eller segment min inom rotation för att Asensio samt Rodrigo. Vi kommer att tenderar att påminna dig i fråga om tenderar att kroaten fick ett skadligt att test, å andra sidan pojken är redo att ändå för att inte stå till tjänst laget.

Det finns en och extra dålig nyhet anger orsak Ancelotti är sätt Kasemiro blev avstängd samt Carvajal är trasig, så de kommer inte ha förmågan att spela matchen emot Athletic Bilbao som kan vara planerad åt onsdag klockan 21.30.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × four =