Generalrepetitionen är genom: Qatar är beredd för att stödja VM!


<>

Generalrepetitionen för att stödja VM, Arab Cup, för att hölls hemmahörande i 30 november ytterligare 18 december, bekräftade Qatars beredskap till ansikte ett nummer för att stödja VM 2022.

Trofén hamnade inom händerna på algerierna för att slog Tunisien inom finalen. Efter en större straffläggning slutade Qatar trea, tidigare att Egypten. Tävlingens triumf firades på Algeriets gator.

“Gräsrepetitionen lyckades! Fantastiskt organiserad tävling för att göra klar för att stödja världscupen 2022. VM är redo att börja dela för tillfället är. Finalmatchen är planerad tenderar att spelas den 18 december, en efter den andra tidigare än finalen inom det följande planetturnering. “Algeriet slog Tunisien via 2-0 efter förlängning, å andra sidan så mycket som turneringen tillfredsställde hela funktioner resten av sportaktiviteter”, säger Zoran Stojanovic, det finns en serbisk journalist som var engagerad inom Qatar inom en hel del 12 månader.

Hans intryck tillägger tenderar att fanzoner för att stödja första gången organiserades. Ingen person alkohol hälldes nämner på den denna sort turneringen, å andra sidan det kommer vara tillåtet på världscupen. Qatar spelade sina matcher hantera 65 000 åskådare genom loppet av idealiska förhållanden.

KommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

eight + six =