Aaron Ramsey bland 3 Juventus-spelare för att Arsenal betänker är benägna att värva inom januari

I enlighet med studier är Arsenal har intresse resten av är benägna att värva Aaron Ramsey, Dejan Kulusevski även Arthur Melo hemmahörande i Juventus. Sätt är redo att förändras till en gigantisk återgång med hjälp av den föregående Arsenal-mittfältaren Ramsey, för att även har betraktat sig falla inom onåd den den här typen säsongen inom Italien.

Den walesiska landslagsmannen även har bara för att gjort 5 matcher den den här typen säsongen inom alla de tävlingar med hjälp av Old Lady. På samma gång är Kulusevski även Melo dessutom enligt uppgift på Arsenals radar för att potentiella förstärkningar på deras mittfält.

Aaron Ramsey gick i form av Arsenal 2008 hemmahörande i Cardiff City. Mannen tillbringade eftersom den 11 12 månader i form av klubben även gjorde 371 matcher inom alla de tävlingar. Inom februari 2019 gick Ramsey ytterligare Juventus till 1 fri transfer. Mannen kan är faktiskt återvända ytterligare sin föregående medlemskap söker ordinarie speltid.

Vilken tjänare Aaron Ramsey har varit med hjälp av Arsenal ❤https://t.co/13RcvmjkPj

Arsenal även har för tillfället bevisad säkert signal på svag punkt på mittfältet. Även när de som ligger 4 inom Premier League-tabellen även har deras mittfält resten av Thomas Partey även Granit Xhaka varit felbenägna. Såväl som även har Partey, kollektivt i form av Sambi Lokonga, dag utan arbete med hjälp av AFCON inom januari. Gunners kanske vill fylla denna lucka på vinterns transfermarknad.

Gunners kan har intresse resten av Dejan Kulusevski. I kontrast är redo att de som möta konkurrenter i fråga om honom inom sina ärkerivaler Tottenham Hotspur i fråga om signaturen resten av den svenske yttern. Deras 3:e mål som, Arthur Melo, även har dessutom fångat ögat hemmahörande i golfutrustning för att Everton även Newcastle United.


Arsenal siktar på Champions League-platsen inom Premier League

Efter du kommer att behöva förlorat sina tre första matcher märkte sätt ut för att är benägna att Arsenal närma sig ha men det finns en säsong genom vilket de som för att inte närma sig är benägna att kvalificera sig med hjälp av Europa. Dock en gigantisk comeback resten av Mikel Artetas karlar fick dem gå 10 matcher obesegrade inom alla de tävlingar efter sätt.

De som mötte det finns en olika svacka en gång de fel gentemot Liverpool, Manchester United även Everton. Dock Gunners även har kommit igen extremt med avsikt att vinna sina tre mest uppdaterade matcher elitserien.

De som sitter dessa dagar på fjärde tillräckligt med utrymme på tabellen. Lagen genom loppet av dem även har ändå alla de spelet inom sina pågår. West Ham United, Manchester United även Tottenham Hotspur tävlar alla de i fråga om fjärdeplatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 2 =