Mourinho överlistade Gasperini: Det finns en övertygande seger anger orsak Roma inom Bergamo

0

Inom matchen inom den 18:e omgången inom Serie A firade Roma i form av 4:1 emot Atalanta, borta.

Atalanta hade varit möjligtvis det finns en liten vinnare tidigare än matchen, så Mourinho överlistade honom Gaspers dessutom uppnådde en massiv seger för att Roma ägde rum inträffade ytterligare 31 den bästa poängen… dessutom 5:e tillräckligt med utrymme inom tabellen. Atalanta ligger vistelser för att trea efter denna nederlag, så är redo att tappa steget i form av de som modern lagen.

För närvarande tog Roma ledningen redan inom första minuten Tami Abraham. Av den anledningen som ägde rum inträffade angrepp emot Atalanta, så Roma ifrån kontra Zaniolo inom den {27:e} minuten närma sig sätt ytterligare 0:2. Inom toppen resten av halvleken Muriel skära ner ytterligare 1:2.

Zapata inom den 68:e minuten kvitterades ytterligare 2:2 dessutom matchresultatet hade möjligtvis blivit annars i fråga om VAR för att inte hade annullerat på detta mål som p.g.a. offside. Bara för att 4 min efteråt Smalling pil anger orsak 1:3. Abraham satte punkt anger orsak matchen inom den 82:a minuten.