Ancelotti: Barça är icke vår titelrival, denna sort är Sevilla, Atletico dessutom Betis

Real Madrids Carlo Ancelotti försöker för att inte Barcelona för att det finns en rival i fråga om La Liga-titeln.

Real ligger inom toppen resten av tabellen inom Spanien, då istället Barcelona ligger åttonde i form av 18 den bästa poängen… mycket mindre, så katalanerna själva erbjuder nog sakta citerar hoppet i fråga om titeln den denna sort säsongen.

“Barça vår direkta rival i fråga om titeln? Nej. Sevilla, Atletico dessutom Betis är denna sort, dock jag behåller i form av i fråga om varje liten sak Xavi. Barcelona även har kvaliteten tenderar att slåss. I fråga om jag brukade vara för att stödja Barcelona jag skulle inte jag vi säger att exakt samma. “Det är det vanligtvis tenderar att mannen för att inte erbjuder sig”, nämnde mannen Ancelotti.

Real noterade 10 bra poäng inom rad inom hela tävlingar, dessutom hela den perioden firade man även kontra team med ursprung i toppen resten av tabellen för att Atletico, Sociedad dessutom Sevilla. Imorgon ska “kungarna” ha det finns en duell i form av Cadiz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 5 =