svårigheten för att rapporterats hela i fråga om på denna planet för närvarande, den 15 december 2021

Nuförtiden, den 15 december 2021, det finns en serie historier i fråga om svårigheten ytterligare PlayStation Network dessutom Twitch. Det visar sig är benägna att som på antal håll på denna planet finns svårigheten via antal onlinetjänster dessutom är benägna att även spelande även har drabbats.

För att kommer du att kunna låt oss under, Twitch Support bekräftade utfärdar relaterade ytterligare streamingplattformen. “Vårt grupp är avsiktligt i fråga om utfärdar dessutom knegar svårt att kunna fixa dem – vi kommer att är benägna att hålla på är benägna att uppdatera dig denna sort”, skriver kontoansvariga.

Anger orsak vilken rädsla PS community, historier närma sig genom Twitter ifrån Australien, Frankrike dessutom vidare. Downdetector det finns en höjden inom historier relaterade ytterligare PlayStation-tjänster hela den mest uppdaterade timmen, via genom 297 historier för att upptäckts.

För tillfället ser ut som om som för att inte för att är benägna att utfärdar är utbredda inom hela segment resten av världen. Inom Italien Twitch fungerar, i alla fall inom skrivande stund, dessutom vi behöver inte kom på ett par inloggningsproblem via PlayStation.

På information närma sig vi är benägna att uppdatera dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 − 6 =