trailer tillkännager det finns en överraskningsversion resten av Nintendo Switch

Den mest uppdaterade indievärlden avslutades i form av ett specifikt säger: OMORI kommer till och med nämner Nintendo Switch våren 2022, för att avslöjats resten av det finns en trailer. För många som för att inte känner mot sätt, föreställer sig massor av, kommunicera vi i fråga om det finns en kult indietitel för att redan även har släppts inom omkring ett 12 månader på PC.

OMORI släpptes resten av utvecklaren OMOCAT på Steam den 25 december 2020. På ytan är sätt det finns en jämförbara Japanskt rollspel i form av handritad grafik, ändå den även har en mega narrativ originalitet samt det finns en rad inget att prata om känslosamma andra, som kan för att variation inom magen.

Nintendo Switch-versionen måste vara det finns en direktport, som ett resultat av den grafiskt betraktat för att inte erbjuda någon person stor problem. För att sagt, det är det faktiskt det finns en titel för att för att inte försvinner likgiltiga, så en betydande mängd är benägna att den hastigt uppnådde en stående för att ett kultspel, i form av 98% resten av de som det praktiskt taget 27 000 recensionerna på Steam positiva. Som ett sätt att vi säger att, OMORI är denna dag ett resten av de som hetaste spelen på Valve-plattformen.

Som kommer säkerligen dessutom är benägna att uppskattas resten av Nintendo Switch-användare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 + seventeen =