Chicago Bulls vs Cleveland Cavaliers Förutsägelse & Förhandsvisning av match – 8 december 2021

De som Chicago Bulls närma sig att uppfylla för den stigande Cleveland Cavaliers på onsdag Rocket Mortgage FieldHouse inom Cleveland, Ohio.

Chicago fortsatte är benägna att rulla genom användning av slagen genom användning av det finns en seger genom Denver Nuggets oavsett saknad DeMar DeRozan, Alex Caruso, Javonte Green samt Coby White. Bulls övervann frånvaron resten av sin modern målskytt, grund av Zach LaVines spektakulära prestation samt delen av listans aktuella bidrag.

Och använder inte en bland sina största lirare närma sig Chicago Bulls är benägna att luta sig kontra sitt skydd samt sin motståndskraft som ett sätt att utöka sin vinstsvit på 4 matcher kontra Cleveland Cavaliers.

Undertiden även har huvudtränaren JB Bickerstaffs grupp förlorat rygg kontra rygg kontra Utah Jazz samt försvarande mästarna Milwaukee Bucks. Oavsett förlusten finns som det finns en del positiva utfärdar är benägna att hämta efter en mängd 12 månader resten av besvikelser efter LeBron James flytt tills Hollywood.

Cleveland Cavaliers stod tå-till-tå kontra de som tre mega resten av Giannis Antetokounmpo, Khris Middleton samt Jrue Holiday tidigare än de som bugade sig. Hoppa samt optimism överflöd resten av talangen, balansen samt beslutsamheten hos Cavs barnen kärna ledd resten av rookiesensation Evan Mobley samt 3:e års vakt Darius Garland.


Matchdetaljer

Fixtur: Chicago Bulls vs Cleveland Cavaliers | NBA-säsongen 2021-22.

Datum Ett tag: Onsdagen den 8 december; 19:00 ET (torsdag 9 december; 05:30 IST).

Mötesplats: Rocket Mortgage FieldHouse, Cleveland, OH.


Chicago Bulls förhandsvisning

Chicago Bulls fick sent på ett sätt kommer in inom matchen kontra Nuggets reda på är benägna att modern målskytt DeMar DeRozan även har placerats genom loppet av NBA:s hälso- samt säkerhetsprotokoll. Mannen gick genom användning av Javonte Green samt Coby White genom loppet av virusprotokoll på få dagar. Deras frånvaro förbättrar deras nöd efter är benägna att Alex Caruso ställdes på sidan efter du kommer att ha startat Brooklyn Nets-matchen genom användning av det finns en tight hamstring.

Billy Donovans grupp även har varit motståndskraftigt alltsammans säsongen, samt som bekräftade sig återigen kontra de som lika underbemannade Nuggets. I alla fall gjorde hela 5 Chicago Bulls-starterna tvåsiffriga mål som, tillsammans med rookien Ayo Dosunmu, för att kastades kommer in inom startuppställningen efter det finns en rad olyckor. Chicago-infödingen hade det finns en laghög 42 min samt hade varit runt hela skärmen inom vinsten.

Undertiden börjar till Lonzo Balls öka bära frukt anger orsak Chicago Bulls. I form av eller utan ut en Chicagos främsta målskyttar lyckas mannen bara för att påverka sporten på så en mängd betyder. Bortsett hemmahörande i är benägna att göra 20 den bästa poängen…, hade varit mannen oavgjort anger orsak det finns en lag-high tio returer samt det finns en game-high 4 block. Tenderar att förlora ett val av inom olika omgången som ett sätt att förmedla honom tills Chicago även har faktiskt varit väl värt besväret.

Nyckelspelare – Zach LaVine

Zach LaVine även har varit Chicago Bulls största lirare de som mest uppdaterade säsongerna. Hans svält efter att förverkliga även har gjort som potentiellt anger orsak honom för att separera rampljuset genom användning av föregående All-Stars DeMar DeRozan samt Nikola Vucevic. LaVines osjälviskhet samt skicklighet för att anpassa sig även har gjort Bulls tills ett en skrämmande grupp, specifikt när som helst de befinner sig friska.

 

Zach LaVine ikväll:32 poäng 8 assist 3 returer 56% FG🔥 https://t.co/y86DQKesOi

Den olympiska guldmedaljören även har inom snitt 25,9 den bästa poängen…, 5,3 returer samt 4 assist per tävling. Mannen även har lyckats behålla sin tillverkning av, kollektivt genom användning av DeRozan, bestående resten av en av många NBA:s största 1-2 formulär. I form av DDR på marknaden inom åtminstone tio dagar, förutse dig är benägna att LaVine ska accelerera sin poängproduktion anger orsak Chicago Bulls.


Chicago Bulls förutspådde laguppställning

G – Lonzo Ball | G – Zach LaVine | F – Ägde rum inträffade gång Dosunmu | F – Derrick Jones Jr. | C – Nikola Vucevic.


Cleveland Cavaliers Förhandsvisning

Efter det finns en knivskarp förlust kontra Utah Jazz, slog Cleveland Cavaliers kontra Milwaukee Bucks den övriga natten inom det finns en back-to-back. De som barnen Cavs bekräftade motståndskraft hela genom är benägna att slå igen hemmahörande i tvåsiffriga underlägen kontra de som regerande mästarna. Dock de skulle totalt spartanskt för att inte acceptabelt genom användning av kraft eller balans som ett sätt att dra mattan genom loppet av Milwaukee.

Sätt finns inga moraliska segrar inom NBA, så möjliggöra rätt sätt att grupp stadigt offrar en komplett säsong anger orsak tillväxt så går som fin anger orsak Cleveland Cavaliers. Cavaliers är rankade 4 inom defensiv poäng, som inte är det finns en olycka. Dom har mega som kan vara rörliga samt villiga försvarare. Jarrett Allen försök försvara fälgen genom användning av sitt liv samt njuter resten av kontakt kontra dunkers.

 

Den läskigaste delen av Cavs återkomst hittills är hur mycket bättre de fortfarande kan vara. Jarrett Allen är 23. Darius Garland är 21. Evan Mobley är 20. En ny era av storhet är på väg. https://t.co/kZ03SNGeTE

Darius Garland samt Ricky Rubio även har varit spektakulära på backplanen. Sätt tog ett tag anger orsak Garland att återvända igång, så mannen även har faktiskt utfört fin genom loppet av säsongen. Rubio även har för tillfället varit den stabila handen anger orsak på detta barnen grupp, genom användning av enstaka poängutbrott.

Nyckelspelare – Evan Mobley

Det är det det praktiskt taget {ovanligt} är benägna att låt oss det finns en rookie visa sig vara ett lags centrala figur inom varje ändarna resten av golvet. Nykomlingen Evan Mobley gör på detta anger orsak Cleveland Cavaliers samt extra.

Bara för att hans skydd även har dragit raves runt hela ligan. Mannen leder NBA inom omtvistade skott per match genom trefaldiga samt förevarande defensiva lirare resten av Rudy Gobert.

Mobleys expertis, IQ samt studera resten av sporten översätts dessutom tills som offensiva toppen. Mannen även har redan inom gemensam 14 den bästa poängen… på 46,5 % FG samt 33,3 % trepoängsskytte. Cleveland Cavaliers börjar till ställa tills svårigheten, genom användning av den 20-årige rookien för att det finns en tillfällig rulle. Sätt har fått en skrämmande anger orsak motståndarna när som helst sporten saktar ner anger orsak honom.


Cleveland Cavaliers förutspådd laguppställning

G – Darius Garland | G – Isaac Okoro | F – Lauri Markkanen F – Evan Mobley | C – Jarrett Allen.

Matchförutsägelse Bulls vs Cavaliers

Vilken distinktion det finns en kvart kommer in på säsongen gör. Hade den den här typen matchen spelats föregående inom marknadsföringskampanj hade Chicago Bulls varit favoriterna, även genom användning av sin uppsjö resten av olyckor.

Cleveland Cavaliers även har ändå kommit tills sin korrekt samt närma sig du kommer att ha det finns en mer friska spellista än Chicago anger orsak den den här typen matchen. Dom har dessutom fått acceptabelt genom användning av avkopplingsmål, så trötthet kommer inte att göra är benägna att vara det finns en fråga anger orsak dem. Cleveland måste ha acceptabelt som ett sätt att förmedla sig förbi utarmade Chicago Bulls på onsdag.


Har varit är redo att man låt oss se matchen Cavaliers vs Bulls?

De som NBA League Pass närma sig är benägna att streama matchen live. Lokal bevakning resten av matchen mellan Chicago Bulls samt Cleveland Cavaliers kan vara hittade genom Bally Sports Ohio samt NBC Sports Chicago.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 + sixteen =