Rabio: Juventus följare även har men för att inte betraktat den riktiga Rabio

0

Juventus fotbollsspelare Adrien Rabio kritiseras kontinuerligt resten av fansen med hjälp av sina dåliga prestationer, dock fransmannen hävdar tenderar att fansen men för att inte även har betraktat hans verkliga frigivning.

Juventus väntar på slutlig matchen inom Champions League emot Malmö. “Den gamla kvinnan” även har redan säkrat placeringen inom det följande del, det finns en Massimiliano Allegri meddelade som Rabio kommer att få en möjlighet som är emot Malmö.

“Vanligtvis utför jag fin, vanligtvis för att inte, dock jag tycker hur som helst tenderar att jag tog mig resultat i taktiskt den här typen inom Italien, den här typen spelas en annan fotbollsfolks än inom Frankrike.”

Följare förstår hur man skickar visselpipor ytterligare honom.

“Jag ett execs även jag anger möjlighet fotbollsfolks, jag gör mitt största, bara för att genom användning av det finns en fin match kan personlighet förändra utfärdar. Jag eftertänksam i fråga om tenderar att de som för att inte även har betraktat den riktiga Rabio men. “Å andra sidan jag ung, jag äger ett tag, jag anger möjlighet reformera mig”, uttalas Rabio.

Rabio utför sin 3:e säsong inom Juventus

[ad_2]

Leave a Reply