Hype Trailer utställning det finns en sammanfattning resten av spelen för att nominerats ytterligare priserna

0

The Game Awards 2021 närmar sig, i form av evenemanget avsiktligt ytterligare det följande per vecka, samt Geoff Keighley föder förväntan i form av publiceringen resten av det finns en “Hype trailer” som inkluderar en spektakulär sammanfattning resten av de som hetaste spelen 2021 e nominerade ytterligare antal kostar anger orsak kvällen inom undran.

För att titeln på själva trailern rapporterar är sätt det finns en video konstruerad med ett syfte att skapa hype hantera kvällen, för att vi ha i åtanke närma sig är benägna att hållas natten mellan den 9 samt 10 december, dvs. hemmahörande i 2 ytterligare 5 på morgonen den 10 december anger orsak vår del, det finns en betydligt oöverkomlig ett tag å andra sidan då vi ändå väntar på nyheterna inom realtid.

Trailern inom undran, för att tycks ha redigerats resten av Keighley , består resten av fragment resten av gameplay samt mellansekvenser hämtade hemmahörande i massor av resten av de som massiva spelen för att nominerats ytterligare kostar inom de som antal kategorierna. Bland dessa finner vi, med ett syfte att ge ett antal instans, Ratchet & Clank: Rift Apart, Resident Evil Village, Sätt krävs två, Psykonauter 2, Kena: Bridge of Spirits, Metroid Dread, Life is Strange: True Colors, Forza Horizon 5 samt ett antal olika.

Alla bitar på detta ackompanjeras resten av låten KYRH by Hayley Williams, eller den berömda ledaren resten av Paramore, för att dessutom jag skulle inte vara kapabel att ses för att det finns en möjlig ledtråd ytterligare det finns en eventuell närvaro resten av sångaren hela kvällen anger orsak Game Awards, ta hänsyn de som uppmärksammade musikaliska gästerna för att dessutom även har präglat de som förra utgåvorna, å andra sidan vi har inte någon detaljer om på detta men.

Mellan möjliga information för att är redo att ha hus i hela, 2021 Game Awards även har vi betraktat ledtrådar i fråga om Elden Ring samt måhända Hellblade 2 och Avowed, å andra sidan vi bör bara för att redo ytterligare fredag ​​med ett syfte att förvärva reda på extra.

Leave a Reply