Bekräftat Uncharted: Legacy of Thieves Collection, Uncharted-samlingen släpps åt PC 2022, även har åt ultimata det existerar en sida på Steam

Uncharted: Legacy of Thieves Collection, Uncharted-samlingen för att levereras till PC 2022, även har till slut det finns en aspekt på Steam, även när den dessa dagar för att inte även har betydligt releasedatum. Legacy of Thieves Collection tillkännagavs inom september förra året samt innehåller titlarna: Uncharted 4: A Thief’s Avslut samt Uncharted: The Lost Legacy. Via Iron Galaxy för att ansvarar i ett försök att utöva hamnen. Kollektivt genom användning av sin Steam-sida fick sporten inte för länge sedan sin åldersklassning, så varje liten sak ser ut peka på är benägna att tillkännagivandet resten av releasedatumet är framemot än du har någonsin, genom användning av alla de pilar för att pekar gentemot det efterföljande upplaga resten av The Game Awards.

UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection närma sig med ursprung i prisbelönta utvecklaren Naughty Dog samt består resten av de som kritikerhyllade äventyren inom UNCHARTED 4: A Thief’s Avslut samt UNCHARTED: The Lost Legacy. Var och en historia är fylld med skratt, dramatik, dramatisk strider samt ofattbara upptäckter – för tillfället är remastrade med hjälp av men högre känner verkligen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 + seventeen =