AMD Ryzen 6000G APU “Rembrandt” dessa game behärskar du spela bla Forza Horizon 5, Halo infinite 4K låg och medium inställningar

För att nyheter247.com skrev om Ryzen 6000 “Rembrandt” i form av iGPU kommer att få 2700 den bästa poängen… inom 4K 3DMark Time Spy-grafiktestet som GeForce GTX 1650 i fråga om tillförene så behärskar du spela game ändå åldern inom 4K upplösning genom användning av resten av Ryzen 6000 är det finns en klass med hjälp APU. Den primära i fråga om de som möjligheter för att kan erhållas resten av som integrerade grafikchippet för att ingår inom Ryzen 6000G APU även har dykt citerar på internet. Källan åt dessa avslöjanden är summorna hemmahörande i 3DMark benchmark, för att betyder effektivitetsklänning för att liknar GeForce GTX 1650.

Spela populära spel i 4K med hjälp av Ryzen 6000G APU

Halo infinite gtx 1650 4k 30 fps låga inställningar

Forza Horizon 5: GTX 1650 4GB (4K Medium Settings)

För att i jämförelse, AMD Vega 8 iGPU på Ryzen 5000 APU kommer att få hela 1100-1200 Time Spy grafikpoäng, så vi tittar till 1 större än tvåfaldig förbättring genom användning av övergången åt RDNA 2. Sätt måste dessutom ge AMD det finns en vinst genom Intel Xe-LP-arkitekturen, för att mest sannolik närma sig är benägna att undersöka det finns en liten förbättring jämfört genom användning av Tiger Lake genom användning av tillkomsten resten av Alder Lake-P/M-processorer. Sammantaget kommunicera vi i fråga om det finns en ökad effektivitetsklänning än den ursprungliga PS4 även Xbox One inom laptop-chippet, som är en alltför stor mängd spektakulära. Extra detaljer om AMD:s Rembrandt APU:er är redo att förväntas på CES 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen + seven =