Sampdoria vs Lazio förutsägelse, förhandsvisning, lagnyheter dessutom extra

De som En liga återvänder åt gruppen via och extra det finns en uppsättning matcher denna helg för att Lazio lås horn via Sampdoria på söndag. Varje lagen även har varit inkonsekventa den denna sort säsongen dessutom även har det finns en den bästa poängen… tenderar att visa inom den denna sort matchen.

Sampdoria ligger på 15:e tillräckligt med utrymme inom Serie A-tabellen dessutom även har inom massivt betraktat för att inte uppfyllt förväntningarna den denna sort säsongen. Hemmalaget tappade 3-1 kontra Fiorentina denna varje vecka dessutom kanske vill studsa igen inom den denna sort matchen.

Lazio, dock, ligger på nionde tillräckligt med utrymme inom ligatabellen anger orsak tillfället dessutom även har men för att inte tagit steget inom Serie A. Biancocelesti spelade det finns en underhållande 4-4 oavgjort kontra Udinese inom sin förra match dessutom kanske vill studsa igen inom helgen.


Sampdoria vs Lazio

Lazio även har ett fin slutresultat kontra Sampdoria dessutom även har vunnit 21 resten av 37 spelade matcher mellan den 2 lagen. Sampdoria även har lyckats åtta segrar kontra Lazio dessutom kanske vill skala tillbaka underläget på söndag.

Den förra matchen mellan den 2 lagen gick bort inom februari inom 12 månader dessutom slutade via det finns en 1-0-seger anger orsak Lazio. Sampdoria hade varit spektakulära på dagen å andra sidan kanske vill vara extra vetenskaplig inom helgen.

Sampdoria formguide inom Serie A: LWWLL

Lazio formguide inom Serie A: DLLWD


Sampdoria vs Lazio nyheter

Sampdoria

Mikkel Damsgaard, Fabio Depaoli dessutom Ernesto Torregrossa är skadade dessutom blev uteslutna med ursprung i denna match. Omar Colley är avstängd anger orsak tillfället dessutom skulle vara otillgänglig anger orsak uttagning.

Skadade: Mikkel Damsgaard, Fabio Depaoli, Ernesto Torregrossa

Osäker: Ingen person

Upphängd: Omar Colley

Lazio även har det finns en den bästa poängen… tenderar att visa

Lazio

Adam Marusic även har återvänt åt truppen dessutom skulle vara tillgänglig anger orsak uttagning denna varje vecka. Patric växte till utvisad kontra Udinese inom veckan dessutom skulle vara avstängd kontra Sampdoria.

Skadade: Ingen person

Osäker: Ingen person

Upphängd: Patric


Sampdoria vs Lazio troligen laguttagningarna

Sampdoria (4-4-2): Emil Audero; Nicola Murru, Julian Chabot, Maya Yoshida, Bartosz Bereszynski; Valerio Verre, Albin Ekdal, Morten Thorsby, Antonio Candreva; Francesco Caputo, Fabio Quagliarella

Lazio  (4-3-3): Pepe Reina; Elseid Hysaj, Francesco Acerbi, Luiz Felipe, Manuel Lazzari; Danilo Cataldi, Sergej Milinkovic-Savic, Luis Alberto; Felipe Anderson, Pedro, Ciro Immobile


Förutsägelse Sampdoria vs Lazio

Lazio även har kämpat med avsikt att nå sin höjden genom loppet av Maurizio Sarri den denna sort säsongen dessutom kanske vill visa det finns en den bästa poängen… inom helgen. Biancocelesti även har utmärkta ivrig spelare inom sina led dessutom kanske vill inspirera sin potential genom loppet av de som kommande månaderna.

Sampdoria är ett högre team än dom har varit den denna sort säsongen dessutom även har även ett par svårigheten nysta inom helgen. Lazio är som högre laget på pappret dessutom även har övertaget i ämnet av den denna sort matchen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − 9 =