Gnabri det inom Alabas fotspår?

Tyska “En bild” meddelade är benägna att Bayern München är redo att stå och använder inte en och extra det finns en nödvändig idrottsman, för att vägrade hålla på samarbetet via den tyska det enorma att tillägga behöver ha det finns en ny problem bort hemmahörande i Premier League.

Sätt spekulerar media inom Serge Gnabry kan observera inom fotspåren resten av sin Bayern-lagkamrat för att skrev på anger orsak Real Madrid, David Alaba.

Österrikaren skrev på anger orsak Real inom somras att tillägga ägde rum inträffade för att free agent, då å andra sidan Gnabri även har kontrakt ytterligare 2023, så pojken behöver för att inte hålla på samarbetet.

Sätt betyder är benägna att Real är redo att ett princip på Gnabri, att tillägga Bayern närma sig är benägna att begära hela 60 tiotusentals euro anger orsak hans övergång, vilket är bäst än till ansikte och använder inte en honom att tillägga och använder inte en summa pengar.

Bayern förhandlar via Gnabri att tillägga behöver skriva på ett kontrakt ytterligare 2027, att tillägga ett nytt kontrakt närma sig är benägna att erbjudas honom inom januari, så hans företräde är Real.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 1 =