ersätta 1.05 för att stödja Nintendo Switch tillgänglig, nyheterna

0

[ad_1]

Fast i form av bara lite fördröjning jämfört i form av olika plattformar även har Rockstar Games lanseradGTA The Trilogy-uppdatering 1.05 på Nintendo Switch. Listan genom korrigeringar, för att innefattar 100 korrigeringar, är identisk för att inom PC-, PlayStation- dessutom Xbox-versionerna, under vilket uppdateringen är markerad för att nr 1.03.

Ersätta 1.05 handlar i fråga om f r ee svårigheten relaterat mot spelstabilitet, skrivfel dessutom antal miljömoment. Regnet även har dessutom förbättrats, som ett resultat av det före detta förekommit även inomhus. Såväl som även har kameran optimerats. Sätt finns dessutom korrigeringar resten av buggar relaterade mot karaktärer, fordon, krascher dessutom troféer dessutom prestationer (för att inte inom Switch-versionen förstås).

Två karaktärer hemmahörande i GTA The Trilogy

Hände ha i åtanke att GTA: The Trilogy – The Definitive Edition innefattar reviderade variationer resten av Grand Theft Auto III, Vice City dessutom San Andreas. Bara några få kommentarer inom Nintendo Switch sub-reddit hävdar tenderar att Vice City även har uppnått det finns en klar förbättring vad gäller effektivitetsklänning, i form av det finns en kropp som inte är det utmärkt dock högre än förr. Nattkörning ser ut som om dessutom ha blivit högre. Bättre tillstånd redovisas även vad gäller upplösning.

Inom vår GTA The Trilogy recension vi rådde så att du kan: “GTA: The Trilogy – The Definitive Edition gör ett antal utfärdar fin dessutom ett antal olika en alltför stor mängd dåligt. Tillsammans med de som buggar som kan tenderar att fixas så småningom är GTA III med säkerhet en av de bästa resten av de som tre; då å andra sidan den övriga två spelet påverkas av ett antal olika svårigheten, tillsammans med det finns en allmän atmosfären som kan vara nära trasig inom restaureringsfasen. Alla bitar som ett sätt att som ett alternativ avslöja stödet efter lanseringen: närma sig de som tenderar att försök att förändra till det bättre produkten eller som ett sätt att låt oss titta på det finns en ny dessutom möjligtvis extra lönsam Definitive Edition närma sig vi tenderar att bör redo på trettioårsjubileet? Samtidigt vi väntar på utmärkta nyheter, återstår bara för att den brinnande besvikelsen … ”

[ad_2]

Leave a Reply