Cannavaro: Italien även har inget tenderar att frukta ifrån landslag för att Makedonien

Den legendariske italienska fotbollsspelaren Fabio Cannavaro kommenterade gårdagens lottning genom vilket Italien besegrade Makedonien.

Cannavaro mannen identifierade först tenderar att mannen för att inte gynnat som den här typen nya formatet resten av barrage.

”Anger orsak mig hade varit som det finns en riktig störtflod varje gång som spelades hemma även borta, så en av de bästa resten av varje matcherna går. “Därefter, varje gång som redan finns det finns en match bör som vara ett neutralt område.”

Pojken menar tenderar att Italien för att inte även har betydligt tenderar att frukta ifrån ett landslag för att Makedonien.

“Det finns inte ett skvatt tenderar att vara rädd med hjälp av, vanligtvis betraktat ska varenda motståndare respekteras. Italien ska ändå för att inte vara rädd med hjälp av ett grupp för att Makedonien. “I fråga om Stipendiaterna utför för att inom EM, då närma sig vi icke du kommer att behöva bara några få svårigheten.”

Matchen mellan Italien även Makedonien spelas den 24 mars klockan 20:45, även spelplatsen närma sig tenderar att bekräftas och extra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − 6 =