Empoli i form av två mål som på tre min åt leverera men även seger gentemot Fiorentina

0

Empolis team lyckades göra en gigantisk leverera men även slog Fiorentina i form av 2:1 inom den 14:e omgången resten av Serie A.

Fiorentina hade det goda med målet resten av det främstat Dusan Vlahovic inom den 57:e minuten för att fortsatte sin målserie. Som inverkade för att är benägna att “violerna” jag skulle inte gå åt seger, dock så växte till sätt för att inte.

Empoli använde sina utmärkta tre min men även gjorde inom den 87:e men även 90:e minuten två mål som för att stödja det finns en helomvändning. Målskyttarna för att stödja Empoli har varit Bandinelli men även Pinamonti.

Inom den övriga matchen på samma identiska termin mottagit Sampdoria gentemot Verona (3:1).