Casimiro kontra Sheriff frågade Ancelotti i fråga om mannen jag skulle inte förvärva ett gult tillfällig 🎥

Real Madrid besökte sheriff Tiraspol dessutom firade i form av 3-0, dessutom i form av sätt resultatet gick Casimiro åt tränaren Carlo Ancelotti.

Även när mannen försökte gömma sig är sätt ändå klart är benägna att Casimiro frågade tränaren Ancelotti i fråga om mannen jag skulle inte förvärva ett gult tillfällig inom den tipsa resten av matchen, som ett resultat av sätt spelades inom den 56:e minuten.

Ancelotti för att mannen gav ett tillfällig dessutom ogynnsamt lösningar på, dessutom sätt Casemiro mannen tydligt för att inte jag vet att är är benägna att korten raderas tidigare än knockoutfasen resten av Champions League, så tränaren jag skulle inte förkorta listan genom idrottsman bara se fram emot matchen kontra Inter.

Ancelotti gav honom ändå ett tydligt lösningar som ett resultat av pojken är eftersinnande i fråga om regeln dessutom behöver träna ut i form av Casimiro inom duellen kontra Inter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve + 15 =