Kane tjänar kommer in alltsammans Muras årliga budget på sex veckor

Tottenham-spelare chockade världen efter du kommer att ha förlorat inom Conference League i form av 1-2 i form av Sloveniens mästare Mura, och det är det och extra ett konsekvens för att utställning metoder till desperata de förhåller sig den denna sort säsongen.

Tottenham tappade 10 idrottsman ytterligare Mura, för att mottagit mästerskapet se framåt för att första gången inom historien förra säsongen.

Det är det nyfiken är benägna att den engelska anfallaren Harry Kane tjänar 12,3 hundratusentals euro i fråga om året, allteftersom mannen på sex veckor kommer att få cirka 1,4 hundratusentals euro, och det är det metoder till några enorma kontanter slovenska Mura kommer att få se framåt för att {hela året}.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − eight =