Xavi ger kommer in sitt veto emot Barcelonas övergång ytterligare Manchester United-stjärnan

Barcelona i enlighet med plikt du tänker ett strejker se framåt för att Manchester United fram- Edinson Cavani inom januari.

Uruguayanen även har framstått för att ett resten av Blaugranas främsta transfermål, som ett resultat av dem har prioriterat värvningen resten av det finns en anfallare inom januari. Ny Barcelona-chef Xavi Hernandez är ändå uttråkad med 34-åringen. Baserat på Den nationella, Xavi är angelägen i fråga om tenderar att värva barnen ivrig spelare, även även har lagt sitt veto emot ett strejker se framåt för att Manchester United-stjärnan.

Barcelona påverkas av det finns en massiv skadekris. Den förr i tiden, Manchester City-anfallaren Sergio Aguero är redo. Dessemellan även har Ansu Fati även Martin Braithwaite dömts ut ur spelet.

I följd även har Barcelona varit extremt vi litar på att resten av den holländska forwarden Memphis Depay. Blaugrana hade skilt vägar hemmahörande i Lionel Messi även Antoine Griezmann förra sommaren med ett syfte att skala tillbaka den snåla bördan för att orsakades resten av duons det stora löner.

Barcelona misslyckades ändå genom användning av tenderar att teckna adekvata ersättare se framåt för att Messi även Griezmann. Klubben slutligen slutar till minst en 7:e tillräckligt med utrymme inom ligatabellen även även har vunnit 5 resten av 13 matcher den denna sort säsongen.

Xavis herrar även har kämpat med ett syfte att skapa målchanser den denna sort säsongen. Den nya Barcelona-chefen är i enlighet med plikt angelägen i fråga om tenderar att värva det finns en forward inom januari. Å andra sidan mannen behöver värva det finns en ung expertis något än det finns en forward inom karriärens förfalla.

Manchester Uniteds forward Edinson Cavani gjorde 17 mål som på 39 matcher inom hela tävlingar se framåt för att The Red Devils förra säsongen. Den förr i tiden, PSG-anfallaren även har ändå betraktat sin speltid på Old Trafford skala tillbaka den denna sort säsongen p.g.a. Cristiano Ronaldos ankomst även återkommande olyckor. Cavani även har bara för att gjort ett mål som på åtta matcher se framåt för att United den denna sort säsongen.


Barcelona jag skulle inte vara kapabel till värva den barnen sensationen Karim Adeyemi som ett alternativ se framåt för att Manchester Uniteds Edinson Cavani

Barcelona även har kopplats ihop genom användning av ett antal anfallare av topp av sortiment de som mest uppdaterade månaderna. Å andra sidan Blaugrana står hantera skyldiga pengar på 1,35 tusentals och tusentals euro. Sätt är redo att tvinga dem för att visa sig ytterligare den fria byrån eller lånemarknaden se framåt för att nya värvningar inom januari.

Manchester United-anfallaren Edinson Cavani går kommer in inom det föregående paret av sex månaderna resten av sitt kontrakt genom användning av klubben inom januari. 34-åringen är redo att därefter vara tillgänglig se framåt för att ett fyndpris genom loppet av vinterns transferfönster.

Å andra sidan Xavis ovilja tenderar att värva åldras ivrig spelare är redo att tvinga Barcelona tenderar att rikta kommer in sig på RB Salzburg-sensationen Karim Adeyemi som ett alternativ. 19-åringen är utan tvekan en av de som hetaste fastigheterna inom Europa den denna sort säsongen. Pojken även har gjort 14 mål som på 18 matcher genom tävlingar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × four =