Ancelotti i fråga om Benzemas beslutet: Sätt hände föregående

Real Madrids Carlo Ancelotti nämnde är benägna att Karim Benzema är en avslappnad efter domen för att fälldes gentemot honom inom onsdags.

Den franske fotbollsspelaren befanns skyldig mot gör ett försök är benägna att utpressa sin föregående lagkamrat, Matthias Valbuena, men även fick därefter ett års villkorlig fängsel men även böter på 75 000 euro.

Real Madrid besegrade Sheriff Tiraspol samma identiska men även säkrade en position inom utslagsstadiet, men även ett resten av målen gjordes resten av Benzema.

“Jag behövde för att inte talande genom användning av honom i fråga om som. Benzema är en avslappnad. Det är det betydligt för att inträffade föregående. Mannen hade varit fokuserad på matchen men även laget. “Pojken är totalt engagerad inom sitt jobb men även mannen spelade väldigt fin”, nämnde Ancelotti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 3 =