Troliga XIs, Matchprognos, Väderprognos, Pitch Report även Live Streaming Huvudpunkterna

Delhi Bulls konfronterad Northern Warriors inom den 16:e matchen inom Abu Dhabi T10 League på torsdag (25 november) natt.

Delhi Bulls även har har inte det finns en blandad körning inom konkurrensen fram till nu, de brukar ligger för tillfället trea inom poängtabellen i form av tre segrar även två förluster på 5 matcher. Bulls påbörjade sin säsong i form av tre raka funktioner, så lyckades för att inte bevara farten uppe även även har förlorat sina två mest uppdaterade matcher.

Northern Warriors även har alternativt kämpat så att börja den den här typen säsongen. De som ligger femma inom poängtabellen i form av bara det finns en den som även 4 förluster efter 5 matcher. Warriors hade varit på 4 matcher förlustrad tidigare än de som besegrade Chennai Braves inom sin mest uppdaterade match.


Matchdetaljer titta på Delhi Bulls vs Northern Warriors

Match: Delhi Bulls vs Northern Warriors, 16:e matchen, Abu Dhabi T10 League 2021-22.

Datum även ett tag: 25 november 2021, torsdag, 21:30 IST.

Mötesplats: Sheikh Zayed Stadium, Abu Dhabi.


Rapport titta på Delhi Bulls vs Northern Warriors

Ytan inom Abu Dhabi har fått långsammare även även har börjat ge hjälp spinnarna extra. Dock sätt finns ändå {massor av} körningar tillgängliga p.g.a. den kortare måtten på {gränserna}. Laget för att vinner toss närma sig tenderar att föredra tenderar att söka på denna tillräckligt med utrymme.


Väderprognos titta på Delhi Bulls vs Northern Warriors

Noll hot titta på regn förutspås inom Abu Dhabi på torsdag. Samtidigt luftfuktigheten förväntas behålla på 58 %, närma sig temperaturnivån kommer att tenderar att ligga vistelser mellan 25 även 29 nivåer Celsius.


Delhi Bulls vs Northern Warriors Probable XIs

Delhi Bulls

Bulls fel sin mest uppdaterade match emot Besättning Abu Dhabi i form av sex wickets. Efter de slog först, postade de som det finns en anständig total på 121/4 på 10 overs. Romario Shepherd hade varit bäste målskytt i form av obesegrade 39 runs resten av 11 ger.

De som misslyckades ändå i form av tenderar att försvara målet då Besättning Abu Dhabi jagade ett fullständigt på matchens slutlig leverera i form av sex wickets inom handen. Dominic Drakes valda bowlare i form av två wickets.

Bulls är redo att släppa Ravi Rampaul titta på Adil Rashid så att accelerera sina bowlingaktier inom den den här typen matchen.

Trolig XI:

Rahmanullah Gurbaz (WK), Rilee Rossouw, Mohammad Hafeez, Luke Wright, Eoin Morgan, Dwayne Bravo (C), Dominic Drakes, Ravi Rampaul/Adil Rashid, Romario Shepherd, Fazalhaq Farooqi, Shiraz Ahmed.


Northern Warriors

Warriors besegrade Chennai Braves i form av 19 runs inom den mest uppdaterade matchen. De som slog först även postade ett fullständigt 152/4 på 10 overs. Öppnarna Moeen Ali även Kennar Lewis hade varit de som största målskyttarna titta på Warriors i form av 49 runs vardera.

Deras bowlare försvarade målet även samlade ihop Chennai Braves titta på 133 runs i hela, 10 overs. Oshane Thomas slutligen slutar matchen i form av tre wickets.

Tveklöst XI

Kennar Lewis (WK), Moeen Ali, Samit Patel, Rovman Powell (C), Ross Whiteley, Umair Ali, Abhimanyu Mithun, Joshua Little, Rayad Emrit, Imran Tahir, Oshane Thomas.


Matchförutsägelse mellan Delhi Bulls även Northern Warriors

Det finns en plötslig formnedgång är redo att vara oroande titta på Bulls när som helst dom går komma in inom denna match efter back-to-back förluster. Dem har ändå det finns en stark system åt sitt förfogande i form av tillräcklig expertisförväntningar så att övervinna sådana kriser.

Warriors mottagit sin slutlig match efter 4 raka förluster. De kommer försök att konstruera bara lite energi i form av och extra det finns en .

Förutsägelse: Delhi Bulls förväntas vinna denna tävling.


Delhi Bulls vs Northern Warriors livesändningsdetaljer även kanallista

TV: {Färgerna} Cineplex även Rishtey Cineplex.

Live streaming: Voot.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen − 15 =