Jesus löste derbyt, Milan kommer att få hoppas till minst en knockoutfas, Sporting “eliminerade” Borussia!

Dagens matcher inom Champions League förde genom användning av sig som mega derbyt mellan Manchester City men även PSG.

Manchester City dominerade redan med ursprung i inträde resten av matchen men även skapade målchanser, dock insikten uteblev. PSG inom första delen betydligt hotade uteslutande en direkt men även som genom Mbape.

Sätt har varit Mbape till en början resten av olika halvlek efter bara för att 4 minuters game, även när City innan hade dominerat så att ge PSG ledningen. Pojken reagerade omedelbart efter Mbapes mål som Pep Guardiola men även kastade honom på planen Gabriel Jesus, som är redo att ha varit nyckelögonblicket inom matchen.

Jesus assisterade inom den 63:e minuten Sterling se framåt för att kvittering, men även 13 min på ett tag ägde rum inträffade mannen kommer in på målskyttarlistan se framåt för att det finns en helomvändning. Inom toppen resten av matchen förändrades för att inte resultatet, så City noterade det finns en seger för att säkrade förstaplatsen inom gruppen det finns en omgång tidigare att toppen. PSG kommer alla gånger tvåa gång.

Sporting Lissabon spelade det finns en fantastisk match men även slog Borussia Dortmund genom användning av 3:1 men även säkrade därför en placering inom 1/8-finalen samtidigt “miljonärerna” går mot Europa League. Pedor Gonsalves gjorde två mål som inom första halvlek. Sätt fanns en chans se framåt för att ett hattrick resten av Gonzalves, dock mannen gjorde ingen person straff, mannen ägde rum inträffade kommer in inom listan genom målskyttar Poro. Pojken gjorde som hedervärda målet se framåt för att Borussia mot ultimata Små.

Milan lät sig för att inte slås ut men även inom men även genom användning av segern gentemot Atletico Madrid behöll man sina chanser mot platsen inom utslagsfasen. Inom Madrid noterade “Rossoneri” det finns en minimal seger på 0:1 genom användning av ett mål som inom den 83:e minuten Messias. Milan ligger är faktiskt trea genom användning av 4 den bästa poängen…, likaså Altetico, Porto ligger tvåa genom användning av 5. Liverpool är självsäkert inom toppen genom användning av 15 den bästa poängen…. Inom slutlig omgången konfronterad Milan Liverpool allteftersom Porto men även Atletico utför gentemot den ene den andre.

Liverpool har varit självsäkra gentemot Porto ikväll men även uppnådde det finns en 2-0-triumf genom användning av målen resten av Säg hejdå men även Alcantara.

Real Madrid tillät inga överraskningar men även gentemot sheriffen Tiraspol firade det finns en seger genom användning av 0:3. Alaba men även Korsa gjorde mål som inom första halvlek. Benzema satte den slutlig 0:3 genom användning av målet inom olika halvlek. Ifrån denna grupp inom det följande avsnitt av kontinuerligt Real Madrid men även Inter.

Leipzig noterade den förmodligen den mest övertygande segern men även firade genom användning av 0:5 gentemot Club Brugge på bortaplan. Leipzig gjorde 4 mål som bara för att inom första halvlek. Bågskyttar har varit: Nkunku, Forsberg (två) men även Andre Silva. Nkunku gjorde dessutom som olika målet inom olika halvlek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *