COD Vanguard men även FIFA 22 är hela tiden spelarnas favoriter

Hela genom IIDEA kan vi undersöka försäljningsdata vänta den italienska mjukvarumarknaden vänta online-spel, det exakta hemmahörande i den primära veckan inom november (senast tillgängliga informationen). Hela genom Italiensk betyg vi är redo att undersöka är benägna att spelarna älskar Call of Duty Vanguard men även FIFA 22, ytterligare ingens förvåning.

Först resten av alla delar, spår oss undersöka sammanlagd italiensk betyg för att summerar försäljningen (fysisk men även digital, i fråga om för att inte annat anges) vänta både konsolen men även PC-marknaden:

 1. Call of Duty Vanguard – PS4
 2. Call of Duty Vanguard – PS5
 3. FIFA 22 – PS4
 4. Call of Duty Vanguard – Xbox Series X | S
 5. FIFA 22 – PS5
 6. Mario Party Superstars – Switch (bara fysiska informationen)
 7. Just Dance 2022 – Switch
 8. FIFA 22 – Switch
 9. GTA 5 – PS4
 10. Gran Turismo Sportaktiviteter – PS4

För att kommer du att kunna undersöka domineras återigen den sammanlagda rankningen i sanningen resten av konsolspel, så det är det ingen person är benägna att rapportera den partiella rankningen resten av konsolspel. För att sagt till att börja med är som för att inte förvånande som Call of Duty Vanguard både inom topplaceringarna inom ställningen men även är benägna att FIFA 22 av kontinuerligt är benägna att behålla sin dominans även efter veckor.

Trupperna på horisonten inom Call of Duty Vanguard

Så spår oss undersöka Italiensk PC-ranking:

 1. Sid Meiers civilisation VI
 2. Battlefield V
 3. Rise of the Tomb Raider
 4. GTA 5
 5. Red Dead Redemption 2
 6. Shadow of the Tomb Raider
 7. Tomb Raider-årsdagen
 8. Tomb Raider Underworld

För att kommer du att kunna undersöka av kontinuerligt PC-världen att erbjuda blandad främja genom användning av antal en alltför stor mängd gamla game. Genom den primära veckan inom november även har de flesta mest sannolik tagit del resten av betydligt erbjudande relaterat ytterligare franchisen resten av gravplundrare.

Pratar i fråga om Call of Duty Vanguard: här är en trailer dedikerad till PS5-versionen och dess unika funktioner.

4 thoughts on “COD Vanguard men även FIFA 22 är hela tiden spelarnas favoriter

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 1 =