Joaquin Sanchez går inom pension

Joaquin Sanchez ger resten av inom toppen resten av säsongen.

Igen 2001 Joaquin spelade se framåt för att förstalaget inom Betis se framåt för att det exakta 20 12 månader eftersom den, samt på 40 års ålder bestämde pojken sig så att avsluta sin yrke. Joaquin Sanchez, yttern för att slog Real Madrid på Bernabeu samt har varit en av de bästa spelaren se framåt för att sätt spanska landslaget på VM 2002 och eftersom även har en mega expertis så att förvärva olika är benägna att le.

Ett antal ha i åtanke när som helst pojken inom en av många sina tv-intervjuer svarade en betydande mängd allvarligt är benägna att pojken gillar att spela tennis. Julio Baptista “Brast” resten av skratt. Av den anledningen som erkände Joaquin – “Jag har ingen aning ens ta reda på hur man man nyttjar ett racket.”

Hans fotbollsegenskaper har varit förstås dessutom fin, så pojken inskärpte hela tiden är benägna att nöjsamt är tidigare att fotbollsfolks. P.g.a. sätt gjorde pojken aldrig det finns en övergång mot det finns en medlemskap verkar större än Valencia.

För att 20-åring tackade pojken nej mot Jose Mourinho, för att på ett tag vårdas Real Madrid, så pojken bestämde sig så att stjäla sin yrke inom snarare mindre golfutrustning, varför pojken även har stor respekt. Mannen spelade se framåt för att Betis, Valencia, Malaga (när som helst denna medlemskap spelade inom Champions Leagues kvartsfinal), Fiorentina igen och igen Betis. Mannen spelade 51 matcher se framåt för att sätt spanska landslaget samt gjorde 4 mål som.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × four =