Ingenting att gör på Black Friday kolla in Sveriges playoff-lottning den 26 november kl 17.00

VM-kvalet 2022 spelas inom sin helhet genom 2021. Gruppsegraren mot VM-slutspelet, grupptvåan mot playoff för att spelas inom den tipsa resten av mars 2022. VM avgörs mellan 21 november-18 december 2022 inom Qatar.

Sverige är för att grupptvåa klara se framåt för att playoff inom mars 2022. Lottning ha sin gång den 26 november kl 17.00. Lagen delas kommer in inom 4 slutspelsgrupper genom vilket man utför semifinal att tillägga final inom enkelmöten. De som sex topopseedade lagen se framåt för att hemmafavör inom semifinalerna. Hemmalag inom de som tre nödvändig finalmatcherna lottas.

Klara lag se framåt för att playoff: Seedade: Italien, Portugal, Ryssland, Skottland, Sverige, Wales.

Oseedade: Nordmakedonien, Polen, Tjeckien (Nations League), Turkiet, Ukraina, Österrike (Nations League)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 5 =