Barcelona rykten: Blaugrana kommer att få ett formulär inom jakten på spansk stjärna; medlemskap lämna erbjudande se framåt för att underbarn Fulham samt extra

Barcelona behöver inleda det finns en ny period genom loppet av ledning resten av Xavi. Spanjoren hade redan sin plikt avbruten på Camp Nou, som ett resultat av Blaugrana tynar på nionde tillräckligt med utrymme inom La Liga.

Undertiden även har Barcelona fått ett bakslag inom jakten till 1 spansk stjärna. På olika håll även har Blaugrana lämnat ett förslag i fråga om ett underbarn hemmahörande i Fulham. På den noten, här är cirka titt på de som mest viktiga Barcelona-övergångsberättelserna den 13 november 2021.


Barcelona kommer att få ett formulär inom jakten på Dani Olmo

Barcelona har fått emottaga ett bakslag inom sin strävan för att skriva skriftligt på Dani Olmo, i enlighet med Den hårda tacklingen via sport. Blaugrana är angelägna i fråga om är benägna att förmedla igen sin förr ungdomsspelare ytterligare Camp Nou inom sommarsäsong. Sätt vill ändå otänkbart ut för närvarande p.g.a. RB Leipzigs astronomiska värdering resten av spelaren.

Olmo steg inom graderna inom Barcelona, ​​så lämnade i ett försök att ansluta sig ytterligare Dinamo Zagreb 2014 för att 16-åring. Spanjoren vände berömmelse efter du kommer att ha gått i form av RB Leipzig inom januari 2020.

Olmo även har avancerade ytterligare top-of-the-line mittfältarna inom Europa av den anledningen som flytten, vilket tvingar Barcelona är benägna att placera sig citerar samt inklusive märke ytterligare. 23-åringen även har dykt citerar 67 gånger se framåt för att Bundesliga-laget, gjort 12 mål som samt ställt kommer in 14 ytterligare.

Blaugrana behöver är benägna att Olmo borde vara del av Xavis återuppbyggnadsövning på Camp Nou. Barcelona hade varit har intresse resten av är benägna att säkra Olmos tjänster inom somras, så flytten vände för att inte resten av.

🚨 Xavi vill värva en ytter i vinter för Barcelona: Dani Olmo och Ferran Torres är överst på hans transferönskelista.(Källa: Mundo Deportivo) https://t.co/NMOszIgZ9N

La Liga-jättarna behöver rikta kommer in sig på Olmo inom vinter, så avskräcks resten av den stora prislappen för att RB Leipzig smällde på hans primär. Sätt tros är benägna att Barcelona för att inte hitta pengarna för är benägna att betala avgiften, så det finns en flytt se framåt för att Olmo är redo att skulle vilja redo ytterligare det efterföljande sommarsäsong.


Blaugrana lämna princip på Fabio Carvalho

Barcelona även har lämnat ett princip på Fabio Carvalho, i enlighet med journalisten Ekrem Konur.

19-åringen kan också vara efterlyst resten av Real Madrid. Carvalho även har varit det finns en uppenbarelse se framåt för att Fulham, så närma sig kommer att för att inte att förlänga för sin vistelse inom klubben efter det efterföljande sommarsäsong. Ynglingen även har dykt citerar sju gånger se framåt för att The Cottagers inom EFL Championship den den här typen säsongen, gjort tre mål som samt registrerat det finns en assist.

Familjen Blaugrana hoppas vara kapabel till stjäla det finns en marsch emot sina bittra rivaler hela genom för att avvika för ett förtidig erbjudande ytterligare ynglingen. Barcelona lockas resten av hans flexibilitet samt föreställa är benägna att pojken är redo att passa utmärkt ytterligare Xavis tekniker på Camp Nou.


Andres Iniesta tipsar Xavi uppnå framgång på Camp Nou

” alt=”Andres Iniesta har stöttat sin tidigare lagkamrat Xavi för att bli framgångsrik i Barcelona.” width=”1920″ height=”1322″ data-img=”https://staticg.nyheter247.com/editor/2021/11/ad67d-16368268719977-1920.jpg” data-img-low=”https://staticg.nyheter247.com/editor/2021/11/ad67d-16368268719977-1920.jpg” />
Andres Iniesta även har stöttat sin förr lagkamrat Xavi i ett försök att utvecklas till lönsam inom Barcelona.

Barcelona-legendaren Andres Iniesta även har backat sin förr lagkamrat Xavi i ett försök att utvecklas till lönsam på Camp Nou. Xavi tog ansvaret se framåt för att Blaugrana den den här typen veckan.

🎙[ @beINSPORTS_EN ] | Andres Iniesta: “Jag vill ha honom (Xavi) all framgång på planeten samt är nöjd i fråga om är benägna att det kommer utvecklas till fin som ett resultat av som även har förberett sig se framåt för att på detta andra samt är väldigt lycklig genom ha förmågan att anta denna problem.” https://t.co/ImWPHCPp9j

Pratar i form av beIN Sports, för att vidarebefordrats resten av Barca Blaugranes, Iniesta nämnde är benägna att Xavi är beredd se framåt för att jobbet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × 4 =