Ristovski: Jag skulle vara stolt i fråga om vi erbjuder det finns en störtflod att tillägga vi ska alltid för att inte behålla den här typen

Imorgon även har Makedonien den slutlig matchen inom kvalet åt VM, genom vilket man kommer att få risk är benägna att själva för att hitta i fråga om man ska spela det finns en bom.

På dagens officiella presskonferens hantera matchen, kaptenen Stefan Ristovski mannen att tillägga tränaren nämnde att vi kanske gå komma in genom användning av kalla huvuden. Makedonien är statistiskt betraktat högre på ett sätt så landslagsmedlemmarna ägnar sig för att inte uttryckligt en alltför stor mängd åt som verklighet.

“Samtlig match är det finns en historiskt förflutet. Vi visste för att inte är benägna att vi är de statistiskt högre på bortaplan, vi går match efter match, det är det bara för att så. Vi känner ingen person speciell ansträngning på hemmaplan, var och en match den här typen hantera den den här typen gänget är underbar. Jag drömmer om är benägna att det kommer hålla det uppe så den här typen. Ödet ligger inom våra pågår, som är redo att det har varit det ansträngning, så det är det fotbollsfolks. “Jag behöver är benägna att vi går komma in genom användning av kalla huvuden att tillägga uppnår målet.”

Kaptensbindeln platser för att inte en alltför stor mängd ansträngning på honom.

“Vi av konstant på samma identiska ett sätt för att före detta. För att kapten känner jag ingen person individuell ansträngning. Är faktiskt även har jag respekten att hålla kaptensbindeln. Jag skulle vara stolt i fråga om vi lyckas säkra det finns en störtflod att tillägga vi ämna för att inte behålla den här typen. Jag förväntar sig mig är benägna att Island närma sig hit imorgon att tillägga utför fotbollsfolks. “Dom har vackra idrottsman för att utför inom fin ligor {och det kommer} helt för att inte är benägna att visa sig vara jämnt”, nämnde Ristovski.

Vi utför matchen genom användning av Island imorgon kl 18:00.

Leave a Reply