Cavani även har kämpat genom användning av det finns en kroppsskada eftersom den begynnelse resten av säsongen

Edison Cavani nämnde är benägna att pojken även har lidit resten av det finns en kroppsskada eftersom den begynnelse resten av säsongen.

Bara för att Kaféer hade varit det finns en starter vänta Manchester United den denna sort säsongen, och det är det bara för att en av många anledningarna Ole Gunnar Solskjær kommer att få kritik med ursprung i de flesta av folket. Inom det finns en intervju genom användning av uruguayanska “Elektrisk energi Observator” avslöjade Cavani är benägna att källa till sätt spädbarn antalet min inom United hade varit det finns en kroppsskada.

”Eftersom den begynnelse resten av säsongen känner jag obehag inom ljumsken. “P.g.a. sätt hade varit jag frånvarande med ursprung i börja, så slutligen startade jag är tillgängliga inom hanteln”, nämnde Cavani även syftade på säsongens första börja emot Everton.

Inom oktoberuppehållet spelade Cavani 90 min inom alla de tre matcherna vänta Uruguay även startade eftersom den vänta United emot Tottenham.

”Jag hände åt landslagssamlingarna alltid genom användning av något värk, dock genom användning av hoppa i fråga om är benägna att sätt till slut ska gå genom. Som gick fin, dock situationen förvärrades efter matchen genom användning av Tottenham. “Som denna sort är komplicerade olyckor så jag bestämde mig med avsikt att börja dela terapier tidigare än situationen vände värre gång”, nämnde uruguayanen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 + 12 =