Xavi dessutom Laporta du tänker tenderar att förmedla igen Barcelonas tidigare att på detta kändis för att defensiv

Nyutnämnd Barcelona chef Xavi Hernandez dessutom president Joan Laporta du tänker för att suga upp Dani Alves för att defensiv dessutom mentor, som svar på journalisten Nicolo Schira.

Barcelona även har inte för länge sedan utsett Xavi efter sparken resten av holländaren Ronald Koeman. 41-åringen hade varit tillförene manager titta på Qatar-sidan Al-Sadd. Xavi hade varit förhållandevis lönsam hela sin period inom Mellanöstern dessutom vunnit Qatar Stars League förra säsongen.

Xavi även har för tillfället är återvänt ytterligare Barcelona dessutom behöver ha det finns en egen arbetare inom bakrummet. I överensstämmelse med den tillförene pratade om källan jobbar klubben på det som får igen Dani Alves ytterligare Nou Camp för att mentor.

Det är det definitivt värt tenderar att vara uppmärksam på tenderar att Dani Alves dessa dagar är och använder inte en medlemskap efter du kommer att behöva lämnat brasilianska Sao Paulo tillförene inom 12 månader.

Dani Alves hade det finns en lönsam snålhet för att Barcelona-spelare. Den 38-årige backen spelade genom 390 matcher titta på de som katalanska giganterna hela åtta säsonger. Den brasilianske landslagsmannen även har vunnit ett antal troféer genom användning av Barcelona, ​​tillsammans med sex La Liga-titlar dessutom tre Champions Leagues.

Alves är ej den primära Barcelona-legendaren för att kopplas ytterligare det finns en återkomst ytterligare klubben av den anledningen som Xavi ägde rum inträffade. Förre klubbkaptenen Carles Puyol hade varit ett annat {bekant} ansikte länkad genom användning av det finns en återkomst för att hela Xavi.

Barcelonas president Joan Laporta hade positiva utfärdar tenderar att vi säger att i fråga om bestämmelsen titta på både Carles Puyol dessutom Dani Alves. Laporta sa:

“Dani Alves räddningar klubben på ett antal metod – dessutom mannen erbjöd oss ​​dessutom sin {hjälp} ur ett sportsligt perspektiv. Genom användning av Puyol finns det finns en en alltför stor mängd omedelbart relation. Dem kan stå till tjänst ytterligare i fråga om Xavi behöver dem”


Xavi närma sig det som får det finns en tuff första säsong för att Barcelona-tränare

Xavi Hernandez förväntas förvärva det finns en tuff första säsong för att i kontroll av Barcelona. Klubben tjatar redan efter sin dåliga börja inom La Liga såväl för att inom Champions League.

De som katalanska giganterna ligger dessa dagar på nionde tillräckligt med utrymme inom La Liga, efter du kommer att behöva plockat bara för att 17 den bästa poängen… ifrån sina första 12 matcher.

Utfärdar dessutom ting även har förbättrats betydligt inom Champions League efter två raka positiva aspekter emot ukrainska Dynamo Kyiv. Å andra sidan genom användning av tuffa matcher emot SL Benfica dessutom Bayern München på direkt, är kvalificeringen ytterligare knockoutstadiet för att inte garanterad men.

Xavi närma sig ändå det som får en chans tenderar att arbeta genom användning av ett antal de som finaste barnen talangerna som kan ut ifrån Spanien titta på tillfället. Sådana för att Ansu Fati, Gavi dessutom Pedri är redo att vara spelarna kring vilka mannen att konstruera sitt Barcelona-lag

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − 5 =