“Hans siffror är galna” – Nigel de som Jong utser sin vinnare resten av Ballon d’Or 2021

Förra mittfältare inom Manchester City samt AC Milan Nigel de Jong även har gått vänta Bayern München fram- Robert Lewandowski för att hans val av vänta 2021 Ballon d’Or.

Den 36-årige tidigare att på detta holländska landslagsmannen twittrade tenderar att Robert Lewandowski behov till Ballon d’Or inom 12 månader. De som Jong angav som rejäla antalet mål som för att polen även har gjort vänta Bayern München för att förklaringen åt hans val av. Pojken twittrade:

“Ge redan Ballon d’or åt Lewandowski. Hans siffror är galna.”

Ge redan Ballon d’or åt Lewandowski. Hans siffror är galna. #UCL

Robert Lewandowski även har inte har någon extremt extraordinärt olyckligt varje gång som levereras till att förverkliga Ballon d’Or. Den polske forwarden hade det finns en otrolig säsong 2019-20, under vilket mannen gjorde anmärkningsvärda 55 mål som på 47 matcher vänta Bayern München. De som bayerska jättarna vunnit det finns en aldrig då skådad diskant hela Hansi Flicks ledning.

Lewandowski fråntogs ändå utmärkelsen Ballon d’Or eftersom den prisutdelningen ställdes komma in p.g.a. covid-19-pandemin. Den 33-årige forwarden vunnit priset vänta största FIFA-spelare vänta karlar, å andra sidan slog likt Lionel Messi samt Cristiano Ronaldo.

Robert Lewandowski även har fortsatt sin rik form. Förra säsongen gjorde den polske forwarden 48 mål som på 40 matcher vänta Bayern München samt även har även gjort det finns en fin börja på den pågående säsongen 2021-22.

Den 33-årige tidigare att på detta Dortmund-anfallaren även har redan gjort 23 mål som på 17 matcher den denna sort säsongen. På detta innehåller åtta mål som på bara för att 4 Champions League-matcher. Lewandowski gjorde senast hattrick gentemot SL Benfica inom det finns en 5-2-vinst vänta de som tyska giganterna.


Robert Lewandowski är bland favoriterna åt Ballon d’Or 2021

Robert Lewandowski anses vanligtvis vara en av många favoriterna åt årets Ballon d’Or-trofé. Mot detta närma sig Bayern München-äset att tillfredsställa hård konkurrenter hemmahörande i sådana för att Lionel Messi, Karim Benzema samt Jorginho.

Lionel Messi även har hela tiden varit en av många favoriterna åt Ballon d’Or på på ett tag ett tag. Paris Saint-Germain-forwarden även har redan vunnit som prestigefyllda priset sex gånger hela sin bra yrke samt är redo att utvecklas till sju. Messi spelade det finns en vital funktion inom tenderar att guida Argentina åt deras första Copa America-titel eftersom den 1993 förra sommaren.

Det finns en en annan kandidat åt Ballon d’Or 2021 är Chelseas mittfältare Jorginho. Den 29-årige mittfältaren hade det finns en utmärkt säsong 2020-21 vänta både medlemskap samt nation. Jorginho hade varit del av Chelseas team för att lyfte Champions League förra säsongen samt hade varit dessutom det finns en nyckelspelare inom Italiens EM 2020-triumf. Italienaren vunnit även UEFA Fantastiskt Cup i form av Blues.

Robert Lewandowski av konstant ändå tenderar att vara inom främsta striden i fråga om Ballon d’Or. Den 33-årige forwarden är redo att utvecklas till Bayern Münchens första Ballon d’Or-mottagare eftersom den Karl-Heinz Rummenigge, för att vunnit den redan 1981.

Robert Lewandowski mål i 2021: : 37: 10: 2 : 2: 96️⃣0️⃣ mål … och det är bara november. 🤯 https://t.co/B8SBELeE42

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 − 16 =