Real Madrid förbereda att att leverera 35 hundratusentals euro så att värva Bayern Münchens stjärna

Real Madrid uppges vara har intresse resten av för att skriva skriftligt på Bayern München ytter Kingsley Coman. Fransmannen även har tappat sin tillräckligt med utrymme inom Bayern Münchens startuppställning åt Leroy Sane även Serge Gnabry den denna sort säsongen. Yttern är redo att söka efter det finns en flytt med ursprung i klubben inom januari.

I rad med Centralförsvaret, Real Madrids chef Carlo Ancelotti är tenderar att värva det finns en anfallare inom januari. Italienaren betraktas som angelägen i fråga om tenderar att avlasta sådana för att Gareth Bale, Eden Hazard även Isco genom loppet av de som kommande transferfönsterna. De som vita närma sig då tenderar att undersöka efter för att byta dem i form av nya forwards som kan vara inom toppen resten av sitt game.

Kingsley Coman hände åt Bayern München på ett tvåårigt låneavtal med ursprung i Juventus 2015, tidigare än mannen gjorde flytten helt sommaren 2017. Då istället mannen hade varit inom Bayern München även har Coman avancerade åt top-of-the-line yttrarna inom tysk fotbollsfolks.

Fransmannen även har gjort genom 210 matcher vänta Bayern München inom alla de tävlingar genom loppet av sina sex säsonger i form av klubben. Coman även har bidragit i form av 43 mål som även 51 assist. Pojken även har hjälpt klubben att uppnå sex Bundesligas, tre DFB Pokals även det finns en Champions League.

Coman även har ändå fallit ner inom hackordningen inom Bayern München av den anledningen som Leroy Sane hände med ursprung i Manchester City sommaren 2020. 25-åringen även har kontinuerligt varit till saker vänta nyfikenhet med ursprung i många Premier League-klubbar genom loppet av de som mest uppdaterade åren. 12 månader. Real Madrid är för tillfället är inställd på tenderar att gå i form av inom kapplöpningen i fråga om tenderar att värva Coman.

De som vita även har varit extremt vi litar på att resten av Karim Benzemas även Vincius Jrs målförmåga den denna sort säsongen. Carlo Ancelotti är angelägen i fråga om tenderar att inklusive åt eldkraft åt sin övergrepp även accelerera sin trupps effektivitet på djupet.

Real Madrid övervakar noga fallen av Joshua Kimmich & Kingsley Coman som inte förnyas. Båda deras kontrakt löper ut 2023. @defcentral https://t.co/DOO6JO2c5k

Real Madrid bör göra sig resten av i form av bara lite dödvikt tidigare än mannen gör ett strejker vänta Bayern Münchens Kingsley Coman

Real Madrid är desperata efter tenderar att avlasta sådana för att Gareth Bale, Eden Hazard även Isco genom loppet av de som kommande transferfönsterna. Gareth Bale även har misslyckats i form av tenderar att slå via inom Real Madrid av den anledningen som mannen återvände med ursprung i ett effektivt inteckning åt Tottenham. Den walesiske stjärnan är redo att dessa dagar för att inte spela p.g.a. kroppsskada.

Eden Hazard även har lidit resten av ett antal olyckor av den anledningen som mannen hände åt Real Madrid med ursprung i Chelsea 2019. Den belgiske superstjärnan behöver inte kunnat återta formaliteten mannen bekräftade på Stamford Bridge. Hazard även Bale är dom som tjänar bäst inom Real Madrid.

Real Madrid, Barcelona och #ManCity är har intresse resten av Kingsley Coman.Coman det situationen i form av Leroy Sané & vill sin största placera för att vänsterytter – under vilket Sané behöver spela. Bayern behöver för att inte dumpa, så Coman skulle försvinna i fråga om mannen fick besked.[@SkySportNewsHD] https://t.co/xfgCRxMm4H

Profilbild

Leave a Reply