Call of Duty Vanguard besegrar FIFA 22, dock Mario är inte långt borta

Hela genom GfK kan vi kontrollera försäljningssiffrorna inom UK, hela genom UK betyg tillägnad veckan för att slutade den 6 november 2021. Kunskapen för att delas avslöjar sätt Call of Duty Vanguard slå hela, även FIFA 22, dock Nintendos Mario är inte långt borta.

Det exakta programvarurankning på den brittiska marknaden är nästa:

  1. Call of Duty Vanguard
  2. FIFA 22
  3. Mario Party Superstars
  4. Mario Kart 8 Deluxe
  5. Marvels Spider-Man Miles Morales
  6. Marvels Guardians of the Galaxy
  7. Djur för att korsar nya horisonter
  8. Minecraft (switch)
  9. Tillhandahåll Minty Legends Pack
  10. Far Cry 6
Det finns en Call of Duty Vanguard militärgrupp

Det är det inte förvånande Call of Duty Vanguard, inom veckan för att sätt släpptes, vände sätt bästsäljande sporten inom kroppslig format inom UK. FIFA 22 fel ändå endast en placera men även Mario Party Superstars behöll sin 3:e placera. Som ett alternativ är sätt förvånande är benägna att låt oss titta på Just Dance 2022 börjar till bara för att på 11:e tillräckligt med utrymme, i form av 88 % resten av försäljningen på Switch. Troligtvis även har verkar större delen resten av spelets främja skett på olika konsoler inom digitalt format.

Hela tiden talande i fråga om Nintendo: Definitive Edition av Zelda Breath of the Wild och Splatoon 2 kommer kanske till väst.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three + two =