9 November visar Stockholms internationella filmfestival totalt 100 filmer från 48 olika länder

Stockholms internationella filmfestival 2021 presenterar stolt den nordiska premiären resten av Pedro Almodóvars Parallella Mammor på festivalens galainvigning tisdagen 9 november.

På biograf Skandia inom Stockholm. DAG: Tisdag 9 november

TID: Insläpp kl. 16:45, bilder men även intervjuer ifrån röda mattan mellan kl. 17:00-18:00

PLATS: Biograf Skandia, Drottninggatan 82, Stockholm

Kl. 17:45 inviger festivalchef Git Scheynius årets filmfestival kollektivt via Sveriges kulturminister Amanda Lind.

Föranmäl ytterligare stockholmfilmfestival senast fredag 5 november. Antalet press- men även fotografplatser förskrivs. Stockholms internationella filmfestival är igen men även sätt denna sort året 100 filmer ifrån 48 antal av länder som på bio men även digitalt genom Tävling on Demand. Årets Markera är Motherhood – det finns en hyllning ytterligare kvinnan vars ställning på planeten är hotad. För att hitta genom loppet av årets tema är bland annat Spencer resten av Pablo Larraín via Kristen Stewart för att prinsessan Diana men även Jane by Charlotte resten av Charlotte Gainsbourg i fråga om sin mytomspunna morsa Jane Birkin. Olika filmer för att introducerat genom loppet av årets tävling är filmpärlan The Hill Where Lionesses Roar resten av Luàna Bajrami, gripande Sabaya resten av Hogir Hirori men även Clara sola resten av svensk-costaricanska Nathalie Álvarez Mesén som kan vara Costa Ricas Oscarsbidrag. Årets tävling händer mellan den 10 – 21 november 2021. Titta på dig för att men för att inte ansökt i fråga om pressackreditering, vänligen gör sätt denna sort senast fredag 30 oktober. Upptäck i fråga om godkända ackrediteringar distribueras ut löpande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *