12 november släpper Disney + mot filmälskare SHANG-CHI OCH LEGENDEN OM DE TIO RINGARNA att tillägga JUNGLE CRUISE

November sätter ihop sig så att utvecklas till en av många de som rikaste månaderna genom loppet av på detta 12 månader 2021 titta på Mickey Mouse -företaget, som ett resultat av Disney + Day skulle vara huvudpersonen. Sätt världen firandet den 12 november närma sig att leverera följare nytt innehåll material med ursprung i Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic att tillägga Star, kollektivt i form av det finns en speciell presentation i form av smygtittar på kommande titlar.

Den 12 november närma sig Disney + -abonnenter det som får särskild fritid genom loppet av Disney + Day, ett fanvänligt evenemang som kan är benägna att inkludera information, förhandsgranskningar, nya trailers, exklusiva klipp, {och kommer också} är benägna att inkludera skapare att tillägga skapare. Disney + stjärna. Följare närma sig till slut ha förmågan att undersöka Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings att tillägga Jungle Cruise på streamingplattformen, såväl för att ganska mycket annat förhandsvisningsinnehåll med ursprung i hela märken: bland dessa, det finns en specialare för att hyllar ursprunget att tillägga arvet med ursprung i legendariska bounty hunter med ursprung i Star Wars, Boba {Fett}, det finns en särskild för att firar Marvel Cinematic Universe i form av det finns en rafflande look kontra det långa loppet.
Så spår oss undersöka vilka information som kan den 12 november antagen resten av månadens hela olika releaser, bland vilka Marvel Hawkeye- serien behov till är benägna att nämnas . Den här typen är alltsammans listan!

DISNEY + DAG, TITLAR KOMMER DEN 12 NOVEMBER
DOPESICK – BEROENDEDEKLARATION
SHANG-CHI OCH LEGENDEN OM DE TIO RINGARNA
HEM SÖT HEM ensam – MAMMA, jag missade planet
JUNGLE CRUISE
VÄRLDEN ENLIGT JEFF GOLDBLUM
FÖRVÄGNING AV DET FÖRFINNA
SNURRA
HEJ ALBERTO
OLAFS BERÄTTELSER
DISNEY +, ALLA ANDRA NYHETER
HAWKEYE
THE BEATLES: KOM TILLBAKA
GRAY’S ANATOMY
PREMISEN – MORALISKA FRÅGOR
BOENDEEN
THE CHOE SHOW
MARVEL’S HIT-APA
UNDER VATTNET
MÖT CHRISTOPHER ROBIN

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 5 =