Battlefield 2042 betan hade varit det finns en succé i form av 7,7 tiotusentals idrottsman

Battlefield 2042 som fick det finns en fin börja, som ett minimum vad gäller den beta, i form av ca 7,7 tiotusentals idrottsman för att deltog inom testversionen särdeles i termer av den öppna betaversionen, å andra sidan ett antal dessutom inom den tidig tillgången.

Genom loppet av den mest uppdaterade aktieägarkonferensen rapporterade vd Andrew Wilson det finns en del informationen relaterade ytterligare priserna.com kan man köpa betan av Battlefield 2042, utöver av data för att t.ex. svindlande intäkter under andra kvartalet tack vare FIFA 22 och Apex Legends.

Betan inom höra sig för lockade 3,1 tiotusentals idrottsman i termer av annonsfasen tidig , för att tillägnades EA Play-medlemmar och människor som hade förbeställt sporten, vilket redan gör på detta ytterligare som förmodligen den mest framgångsrika evenemanget vänta tidig åtkomst inom EA:s historiskt förflutet, när det gäller dessa specifikt initiativ.

Huvuddelen resten av användarna koncentrerade sig emellertid inom den öppna betafasen, tydligt, som började genom loppet av nästa dagar: ifrån 8 ytterligare 10 oktober befann sig 7,7 tiotusentals idrottsman inom testversionen resten av köp Battlefield 2042.

Den efteråt fick prova Erövringsläge inom Orbital-kartan, vilket erbjuder det finns en första kontakt i form av spelets storskaliga multiplayer-karaktär.

De som intryck betan även har varit något fluktuerande, så ganska mycket tenderar att säkert följare ytterligare att tillägga i form av även har bett i fråga om det finns en skjuta upp för att förbättra spelet, å andra sidan som råder ingen person tvekan i fråga om tenderar att nyfikenheten finns att tillägga tenderar att ett antal redan även har tyckt tenderar att testversionen är rolig. Battlefield 2042 närma sig tenderar att släppas den 19 november 2021 att tillägga ägde rum inträffade glöm inte att kunders som kan vara registrerade inom EA Play eller Xbox Game Pass är redo att dra vinst resten av tidig åtkomst i form av 10-timmars gratis provperiod från och med 12 november 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nine + nine =