Lewandowski lämnade Ronaldo men även Messi bakom sig: Mannen nådde 80 mål som inom Champions League snabbaste!

Robert Lewandowski gjorde hattrick kontra Benfica inom går men även nådde därför antalet 80 mål som inom Champions League.

Genom användning av dessa tre mål som överträffade den polske målskytten dem Ronaldo men även Lionel Messi för att det är mannen nådde 80 mål som snabbaste. Titta på 80 mål som inom Champions League behövde Lewandowski 100 matcher. Messi nådde den siffran efter 102 matcher men även Ronaldo efter 116.

“Jag har kunskap eller färdighet i för att inte vi säger att tenderar att jag hade det finns en idealisk natt, å andra sidan jag misslyckades i alla fall i form av tenderar att göra det finns en straff, jag bryr mig ändå för att inte i fråga om sätt. Jag kände energin inom denna 100:e match. Jag drömde för att inte ens till en början resten av min yrke tenderar att jag jag skulle inte spela så massor av matcher, mannen jag skulle inte göra så massor av mål som men även assist inom den denna sort konkurrensen. “Det är det faktiskt betydligt uttryckligt,” nämnde Lewandowski.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *