Ronaldo räddar United, Fati gör katalanerna glada, Lewandowski

Cristiano Ronaldo räddade Manchester United ifrån förlust emot Atalanta, Anne Fati behåller Barcelona “på liv” inom Champions League.

Atalanta tog ruschigt ledningen, inom den 11:e minuten i form av ett mål som resten av Ilicic. Målet går ändå mot målvakten De som Geas själ, för att tydligt kan ha reagerat ganska mycket högre.

Inom den tipsa resten av första halvlek gjorde Ronaldo 1:1 efter det finns en fantastisk assist i form av det finns en klack resten av Bruno Fernandez.

Zapata bekräftade ändå återigen hur du kan sårbart United-försvaret är men även inom den 55:e minuten förde Atalanta igen inom ledningen.

Varje gång hela trodde är benägna att italienarna jag skulle inte vara uppmärksam på en rejäl seger gjorde Ronaldo inom förlängningen ett osannolikt mål som mot slutlig 2:2.

Barcelona behövde det finns en seger inom den svåra matchen emot Dynamo Kiev så att bevara sig vistelser inom kampen i fråga om utslagsfasen resten av Champions League.

Katalanerna hade sätt hårt inom den primära halvleken. Den nya “tioen”, Ansu Fati, tog ändå Barcelona inom ledningen inom den 70:e minuten, vilket bekräftade sig vara ett nyckelögonblick inom matchen.

Bayern mottagit det finns en överdriven seger genom Benfica i form av 5:2, men även huvudstjärnan har varit Lewandowski för att gjorde ett hattrick.

Juventus i form av den nya segern genom Zenit säkrade placeringen inom det efterföljande avsnitt. Sevilla fel emot Lille hemma (1:2), men även Villarreal har varit självsäker emot Young Boys (2:0).