Capello: Jag uttalas åt Allegri tenderar att för att inte återvända mot Juventus

Juventus är inom det finns en resultatkris, laget med ursprung i inträde resten av säsongen är icke på den scen för att fansen förväntad sig, även Massmiliano Allegri startade förvärva kritik.

Inom helgen besegrades Juventus resten av Verona. Även när sätt kritiseras Allegri, de som flesta expertkommentatorer inom Italien lokaliserar problemet hos fotbollsspelarna. Den erfarna Fabio Capello hade varit besökare som inom “RAI” under vilket mannen inskärpte tenderar att Allegri närma sig förvärva det finns en extrem plikt tenderar att rädda säsongen.

“Jag rådde Allegri tenderar att för att inte återvända mot Juventus, jag uttalas mot honom tenderar att mannen jag skulle inte vara skyldig i fråga om sätt för att inte gick fin, även när mannen är inom det finns en extrem omständighet sammanhang. Jag tycker tenderar att spelarna för att inte erbjuder max, sätt märks. “Juventus är inom det finns en komplicerad omständighet sammanhang även närma sig det som får svårigheten för att komma tillbaka igen kurs i rätt riktning”, uttalas Capello.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven + twenty =