Sports Ministry överlämnar troféer ytterligare vinnarna resten av National Sports Awards 2020

Vinnarna resten av National Sports Awards 2020 överlämnades sina troféer resten av Union Sports Ministry på måndagen. Kollektivt genom användning av pokalen fick vinnarna dessutom ett värde på Ashoka Hotel inom New Delhi.

Eventet titta på National Sports Awards välsignades resten av den ärade unionsministern titta på ungdomsfrågor men även idrott Anurag Thakur, kollektivt genom användning av sportsekreteraren Sujata Chaturvedi, ungdomssekreteraren Usha Sharma men även olika officerare ifrån högsta ministeriet men även sportmyndigheten inom Indien (SAI).

Vinnarna resten av National Sports Awards 2020 hade redan fått kontantpriserna. Å andra sidan de kan för att inte att samla sina troféer men även citat genom förra årets evenemang varje gång ceremonin hölls bara om p.g.a. covid-19-pandemin.

Idrottsministeriet överlämnade ett fullständigt 74 nationella idrottspriser, tillsammans med 5 Rajiv Gandhi Khel Ratnas men även 27 Arjuna-priser den 29 augusti 2020.

National Sports Awards 2020-ceremonin besöktes resten av ganska mycket av pristagare, tillsammans med Rani Rampal, Vinesh Phogat men även Mariyappan Thangavelu, för att fick sätt prestigefyllda Khel Ratna-priset.

Lovlina Borgohain, Ishant Sharma, Atanu Das, Satwiksairaj Rankireddy men även Chirag Shetty hade varit bland dem för att fick Arjuna-priset.

Anurag Thakur talade ytterligare alla de vinnarna resten av National Sports Awards men även nämnde tenderar att utmärkelserna är det finns en belöning titta på idrottarnas deltagande men även hårda arbete. Mannen uppmanade dessutom de som åldern atleterna tenderar att leverera uppgifter som ett sätt att hantera åtminstone 5 lovande förmågor.

“National Sports Awards är ett prestigefyllt värde för att vinner idrottare efter 12 månader resten av deltagande men även mödosamt arbete”, nämnde mannen. “Grattis ytterligare alla de pristagare och så de allra finaste titta på deras framtida evenemang. Pristagarnas åka slutar för att inte denna sort, sätt finns extra tenderar att att reagera liz e.

“Vi bör dessutom hålla på tenderar att sök efter begåvade idrottare, sköta dem men även göra dem kan “i en position att vinna medaljer på världsomspännande grad”, tillade mannen. “Jag uppmuntrar alla de idrottare tenderar att leverera ett löfte i fråga om tenderar att som ett minimum sköta men även träna 5 idrottare för att är redo att vinna medaljer titta på Indien förr eller senare.”

Vinnare resten av National Sports Awards 2020

Rajiv Gandhi Khel Ratna-priset: Rohit Sharma (Cricket), Mariyappan Thangavelu (Para-Athletics), Manika Batra (Bordtennis), Vinesh Phogat (Brottning), Rani Rampal (Hockey).

Arjuna Award: Atanu Das (bågskytte), Dutee Chand (friidrott), Satwik Sairaj Rankireddy (Badminton), Chirag Chandrasekhar Shetty (Badminton), Vishesh Bhriguvanshi (basket), Manish Kaushik (Boxning), Lovlina Borgohain (Boxning), Ishant Sharma, Ishant Sharma. Deepti Sharma (Cricket), Sawant Ajay Anant (Rytsport), Sandesh Jhingan (Fotbollsfolks), Aditi Ashok ({Golf}), Akashdeep Singh (Hockey), Deepika (Hockey), Deepak (Kabaddi), Kale Sarika Sudhakar (Kho Kho), Dattu Baban Bhokanal (Rodd), Manu Bhaker (skytte), Saurabh Chaudhary (skytte), Madhurika Patkar (bordtennis), Divij Sharan (tennis), Shiva Keshavan (vintersport), Divya Kakran (brottning), Rahul Aware (brottning), Suyash Narayan Jadhav (Para-simning), Sandeep (Para-friidrott), Manish Narwal (Para-skytte).

Dronacharya Award (livstidskategori): Dharmendra Tiwary (bågskytte), Purushotham Rai (friidrott), Shiv Singh (boxning), Romesh Pathania (hockey), Krishan Kumar Hooda (Kabaddi), Vijay Bhalchandra Munishwar (Para Powerlifting), Naresh Kumar (tennis), I fråga om Parkash Dahiya (brottning). ) ).

Dronacharya (en typisk klasskategorier): Jude Felix (hockey), Yogesh Malviya (Mallakhamb), Jaspal Rana (skytte), Kuldeep Kumar Handoo (Wushu), Gaurav Khanna (Para Badminton).

Dhyan Chand Award: Kuldip Singh Bhullar (friidrott), Jincy Philips (friidrott), Pradeep Shrikrishna Gandhe (badminton), Trupti Murgunde (badminton), N Usha (boxning), Lakha Singh (boxning), Sukhvinder Singh Sandhu (fotbollsfolks), Ajit Singh (hockey) , Manpreet Singh (Kabaddi), J Ranjith Kumar (Para-Athletics), Satyaprakash Tiwari (Para Badminton), Manjeet Singh (Rodd), Late Shri Sachin Nag (Simning), Nandan Bal (Tennis), Netarpal Hooda (Brottning).

Tenzing Norgay National Adventure Awards: Anita Devi (Nation Adventure), Col Sarfraz Singh (Nation Adventure), Taka Tamut (Nation Adventure), Keval Hiren Kakka (Nation Adventure), Satendra Singh (Water Adventure), Gajanand Yadava (Air Adventure), Late Magan Bissa (Life Time) ) Prestation).

Grattis ytterligare alla de pristagare resten av Khel Ratna 2020, Arjuna Award 2020, Dronacharya Award 2020 (Lifetime & Regular-kategorin). Jag vill ha er men verkar större framgång!#NationalSportsAward2020 https://t.co/hFOiUUSWkm

Maulana Abul Kalam Azad (MAKA) Trophy: Panjab University, Chandigarh.

Rashtriya Khel Protsahan Puruskar: Räkna ut men även uppfostran resten av spirande men även barnen förmågor: Lakshya Institute, Army Sports Institute.

Uppmuntran ytterligare idrott hela genom företagens sociala uppgifter: Oil and Natural Bensin Corporation (ONGC) Ltd.

Anställning resten av idrottare men även idrottsvårdsåtgärder: Flygvapnets sportkontrollstyrelse.

Sportaktiviteter titta på förbättring: International Institute of Sports Management (IISM).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 + 15 =