999 kr/12 månader 2 TB utrymme för förvaring Googles VPN “Google One”

Inga krusiduller 2 TB utrymme för förvaring Googles VPN “Google One” Google One-prenumeranter är redo att är faktiskt även för att använda sig av den interna VPN-tjänsten inom Sverige. Vi förklarar ta reda på hur man som fungerar. Google erbjuda är faktiskt även det finns en VPN utöver sin Google One- prenumerationstjänst . För att även har inte mindre än 2 terabyte utrymme för förvaring även har bokat (99 sek / månad) är redo att är faktiskt för att använda sig av tjänsten utan kostnad inom Sverige. Genom de som kommande de gånger bör prenumeranter för att hitta den inom sin Google One-app, erbjudandet närma sig är faktiskt stadigt tenderar att aktiveras. Vi förklarar se framåt för att dig: ta reda på hur man tjänsten fungerar vilka datum Google samlar kommer in (dessutom vilken för att inte) ta reda på hur man man instruktioner den Vad gör Googles VPN? Spartanskt uttryckt vill det finns en VPN mot tenderar att din personliga privathetsgeneratorer skyddas varje gång du går online på webben. Såväl som behärskar du kringgå geoblockering, som behöver vi säger att komma åt innehåll material för att i sanningen är blockerat se framåt för att åtkomst med ursprung i ett visst nation. När du vidtar utan kostnad WiFi på hotellet, kaféet eller på tåget proteen ctiva VPN emot tenderar att dom kan läsa informationen. Mot detta är redo att VPN-leverantörerna själva låt oss informationen.

Google sparar för att inte denna informationen I enlighet med Google sparar rörelsen för att inte nästa användardata: Nätverkstrafik , tillsammans med DNS IP-adresser se framåt för att prylar som kan tenderar att anslutas mot VPN Bandbredden för att använt av enskilda kunders Anslutningstidsstämplar med ursprung i kunders

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five − five =