Ancelotti även har svårigheten genom användning av Modrics efterträdare?

Tonårssensationen Eduardo Camavinga hände hemmahörande i Rennes mot Real Madrid förra sommaren se fram emot 30 tusentals och tusentals euro så att efterträda Luka Modric.

Kamavinga även har stor expertis, men den är säkert mest uppdaterade tiden även har pojken utfört dåligt, även sätt fick “AS” är benägna att kritisera den unge fotbollsspelaren.

Spansk media inom texten “Camavinga är redo att för att inte kontrolleras” skriver är benägna att Carlo Ancelotti är nöjd i fråga om är benägna att ungdomen erbjuder för att inte bara för att fräschör, och använder inte en även svårigheten inom laget.

Reals felet gentemot Osasuna inom förra omgången (0-0) på hemmaplan har varit olika matchen inom rad under vilket Kamavinga byttes ut inom paus.

Camavinga vände den näst förmodligen den mest straffade spelaren inom höjden 5 ligorna som ett resultat av pojken kommer att få ett gult tillfällig har varit 60:e minut, även tidigare att honom är bara för att Matheus Kuna hemmahörande i Atletico Madrid, för att kommer att få ett gult tillfällig har varit 56:e minut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 + 9 =