“Vi alla vet att tenderar att våra följare skulle vara i form av oss” – Manchester United-kaptenen Harry Maguire erbjuder upphov ytterligare rop gå igenom Tottenham-drabbningen

Manchester United kapten Harry Maguire även har {försökt} tenderar att för att samla för sina lagkamrater men även klubbens följare gå igenom deras sammandrabbning i form av Tottenham på lördag. De som röda djävlarna går komma in inom matchen kontra Nuno Espirito Santos team efter det finns en 5-0-tackning kontra Liverpool förra helgen.

Manchester United-fansen cirkulerad sig kontra den underbeskymda managern Ole Gunnar Solskjaer efter deras pinsamma nederlag kontra ärkerivalerna Liverpool. Norrmannen behöver inte lyckats förvärva ut som största ur sin trupp den denna sort säsongen. Som även har gjort ett dämpande ordställe i fråga om hans regeringstid, inget speciellt efter tenderar att pojken värvat stjärnor för att Cristiano Ronaldo, Jadon Sancho men även Raphael Varane inom somras.

Klubbens hierarki även har valt tenderar att backa Solskjaer, för att i rad med plikt även har och extra tre matcher med tanke på rädda sitt jobb. Manchester United-stjärnan Harry Maguire även har sänt ett rop kontra fansen men även hans trupp gå igenom matchen kontra Tottenham.

“Vi bör komma samman för att det finns en grupp men även det finns en medlemskap. Vi alla vet att tenderar att våra följare skulle vara i form av oss ​​men även på lördag inom Tottenham, för att jag uttalas, de kommer vara genom vilket inom sitt variation av men även jag viss på att de kommer sjunga men även skandera men även vara i form av oss ​​men även komma bakom oss, säger Maguire. till minst en presskonferens tidigare att matchen.

Manchester United även har förlorat 4 resten av sina mest uppdaterade sju matcher inom Premier League. De som 20-faldiga Premier League-mästarna även har har inte ett resten av de som största transferfönstren inom mer moderen historiskt förflutet, å andra sidan även har saknat sammanhållning, enighet men även riktning den denna sort säsongen.

Manchester Uniteds chef även har i rad med plikt fått möjligheten för att visa utfärdar men även ting på Old Trafford mitt i de som kommande tre matcherna. Solskjaers team närma sig att uppfylla för Tottenham, Atalanta men även Manchester City inom sina kommande tre matcher.

Harry Maguire: “Vi bör komma samman för att det finns en grupp men även det finns en medlemskap. Vi alla vet att tenderar att våra följare skulle vara i form av oss ​​men även närma sig på lördag inom Tottenham, för att jag uttalas, de kommer vara genom vilket inom sitt variation av men även jag viss på att de kommer vara som. sjunga men även sjunga men även vara korrekt i form av oss ​​men även komma bakom oss.” #mulive [mu]

Manchester United utför Harry Maguire, Cristiano Ronaldo men även co. kanske vill optimera sina prestationer med tanke på rädda Solskjaers jobb

Manchester United-stjärnorna Harry Maguire men även Cristiano Ronaldo även har {försökt} förvärva ihop sina lagkamrater. Dem har bett klubbens följare tenderar att stödja Ole Gunnar Solskjaer genom det finns en extrem period vänta klubben.

Duon även har ändå fått utmattande kritik vänta sina undermåliga prestationer de som mest uppdaterade veckorna. Cristiano Ronaldo blev utskälld resten av kritiker vänta sin bristande arbetstakt och kan tenderar att pressa, då däremot Harry Maguire även har kämpat med tanke på återgå ytterligare formaliteten efter ett skadeuppehåll.

🗣 “Till att börja med – ber i fråga om ursäkt ytterligare fansen. Det är det inte inom inom räckhåll resten av nöjaktigt fin vänta den denna sort klubben” Manchester Uniteds kapten Harry Maguire kommunicera ytterligare Sky Sports efter 5-0-förlusten kontra Liverpool på Old Trafford… https://t.co/s7TJPJoq0M

Leave a Reply