Pochettino: Vi kommer att få låt oss titta på i fråga om Messi utför emot Lille

Inom den 12:e omgången resten av franska fotbollsmästerskapet närma sig krafterna tenderar att mätas resten av PSG att tillägga pågående mästaren Lille.

Detta mästaren öppnade för att inte de allra bästa säsongen. Efter 11 spelade omgångar ligger mannen till minst en 10:e tillräckligt med utrymme att tillägga imorgon konfronterad de som tabellledaren PSG för att är redo att vara försvagad gå igenom denna duell.

Särskilt, på dagens presskonferens, tränaren se framåt för att PSG, Mauricio Poketino noterade tenderar att det finns en, Lionel Messi är trasig att tillägga hans prestation är osäker. Pochettino förklarade tenderar att Messi tränade via laget efter duellen via Marseille, så dessa dagar, p.g.a. muskelvärk, tränade mannen individuellt.

”Efter matchen via Marseille tränade mannen för att traditionellt via laget. Just nu jobbade mannen individuellt som ett resultat av mannen rapporterade muskelvärk. “Vi kommer att få låt oss titta på inom morgon i fråga om mannen är redo att spela”, uttalas Pochettino.

Vi kommer att tenderar att påminna dig i fråga om tenderar att Messi spelade 4 matcher inom PSG-mästerskapet att tillägga ändå för att inte även har gjort ett den som mål som bakom sitt namn. PSG ligger inom toppen resten av tabellen via 28 den bästa poängen… efter 11 omgångar, medans tvåan Lance även har 21 den bästa poängen….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 + 4 =