Great Place to Works “DHL Express världens största administrativt centrum” tycker 94 andel resten av medarbetarna

DHL Express genom världens största arbetsplatser. Det är det det finns en klättring hemmahörande i åttonde tillräckligt med utrymme 2017 även olika tillräckligt med utrymme 2020. – Alla de konfedererade på DHL Express är fundamentala pusselbitar med ett syfte att skapa det finns en fin administrativt centrum. Som individer trivs på arbetet är viktigt för både titta på deras {välmående}, företagets lönsamhet även samhället inom enormt, vd på DHL Express inom Sverige.

Den årliga världen rankingen baseras på namnlösa undersökningar för att bedömer tillit, innovation, värdegrund även ledning. Affären inom rankingen bedöms dessutom utifrån enkla metoder till de som lyckas skapa det finns en administrativt centrum titta på hela personer man är eller vad man gör.

Inom undersökningen svarade alltsammans 94 andel resten av medarbetarna tenderar att DHL Express hade varit det finns en fin administrativt centrum. 93 andel svarade tenderar att ledningen även har det finns en tydlig en bild resten av vart rörelsen är på ett sätt även enkla metoder till man ska leverera sig dit. – Vårt motto är ”Connecting people, improving lives” även efter vi säger som syftar vi inte för inte bara för att på våra köpare och använder inte en dessutom på våra konfedererade. Vi behöver kollektivt skapa det finns en administrativt centrum för att förbättrar medarbetarnas liv. Och det är det engagemanget även motivationen hos hela för att jobbar den här typen för att skapar ett långsiktigt effektivt som företag, säger VD. Del av arbetet via tenderar att vara världens största administrativt centrum är DHL Express certifieringsprogram Certified International Specialist för att hela konfedererade nuvarande process. Som betyder att de som kommer att få undervisning även tågkontrollerat inom tenderar att jobba via kundfokus även tillit. För tillfället är görs dessutom det finns en gissa på välbefinnande även {välmående} för att erbjuder medarbetarna tenderar att göra hälsosamma val av på arbetsplatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × four =