Hör knatte fnatte tjatte!? Nya gissa resten av Disney men även Bauer Media lanserar Radio Disney “titta på den vuxna svenska gruppen”

The Walt Disney Company Nordic & Baltic men även Bauer Media det finns en ny radiokanal titta på den vuxna svenska gruppen. Radio Disney, som kan är benägna att sändas digitalt på alla de plattformar inom Sverige, genom DAB, utöver genom FM inom Stockholm, är den primära inom sitt variation inom Europa.

Radio Disney inom Sverige har fått den primära inom sitt variation inom Europa men även närma sig är benägna att anpassas titta på de som svenska radiolyssnarna. Extra detaljer om innehållet på kanalen det följande omkring lansering. Radio Disney lanseras den 13 januari 2022. I fråga om The Walt Disney Company EMEA The Walt Disney Company är kollektivt via sina dotterbolag men även dess närstående bolag ett modern diversifierat internationellt familjeföretag i hela, media men även fritid. Rörelsen förkroppsligar Disney Parks, Experiences and Products; Disney Media & Entertainment Distribution men även tre affärsområden titta på innehåll material – Studior, General Entertainment men även Sports – som koncentrerar sig på är benägna att växande men även av tillverkning innehåll material titta på direkt-till-konsument, biografer men även linjära plattformar. Disney är ett Dow 30-företag men även hade det finns en årlig omsättning på 65.4 miljarder USD hela räkenskapsåret 2020. The Walt Disney Company även har funnits inom Europa, Mellanöstern men även Afrika (EMEA) inom genom 80 12 månader men även även har hundratals personalen inom regionen. I form av Disneyland Paris men även övriga ikoniska emblem så för att Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, 20th Century Studios men även ESPN underhåller, informerar men även inspirerar The Walt Disney Company EMEA miljontals c ustomers inom genom 130 av länder som via utmärkt framställningar. Disney+, bolagets DTC-streamingtjänst, finns inom nuläget tillgänglig på 17 marknader inom Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen + fourteen =