Emre erinrade sig sätt variation pojken fick resten av Zokora: Jag visste för att inte i fråga om jag skulle inte vara kapabel att förvärva av ungar

Didier Zokora bestämde sig i ett försök att avsluta sin yrke titta på ett par 12 månader av den anledningen som, men även ett antal närma sig är benägna att minnas honom titta på den otänkbara sakläge för att hände när som helst pojken spelade titta på Trabzonspor.

MEDskal anlände ytterligare Trabzonspor 2011 med ursprung i Sevilla titta på 5 tiotusentals euro men även stannade inom sätt turkiska laget inom tre 12 månader, men även inom april 2012 kontra Fenerbahce hade pojken det finns en verbal duell i form av Emre, för att förolämpade honom på rasgrunder.

“Emre men även jag bråkade genom loppet av matchen men även pojken nämnde ytterligare mig är benägna att jag brukade vara det finns en svart man. “Det är det första gången inom min yrke för att någon person även har sagt betydligt sådant ytterligare mig”, nämnde Zokora.

Zokora slog av den anledningen som Emre omedelbart mellan benen.

“Sätt träffade mig omedelbart inom testiklarna. “Jag tackar Gud i ett försök att jag äger av ungar titta på efter sätt den här typen visste jag för att inte i fråga om sätt jag skulle inte vara uppnåelig”, förklarar Emre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 + seventeen =